Prima înfrângere pentru Poli

Alexa+Panti (Small)

Poli a fost înfrântă de Rapid cu scorul de 3-2. Dacă alb-violeţii ar fi învins astăzi în Giuleşti, echipa ar fi egalat recordul giuleştenilor la numărul de meciuri fără înfrângere, 27. Nu a fost însă să fie, deoarece echipa lui Marius ªumudică a reuşit să administreze prima înfrângere timişorenilor, după un meci dominat de gazde.

Prima ocazie a aparţinut rapidiştilor. În minutul 2, Grigorie a reluat cu capul din 12 metri, dar mingea a ocolit spaţiul porţii. Pantilimon şi-a salvat echipa câteva minute mai târziu, când Herea a şutat dup un contraatac rapid. Rapidiştii au deschis scorul în minutul 11, când Bozovic a trimis balonul din colţul careului mare. În minutul 29, Zicu a restabilit egalitatea după o centrare venită de la Axente. Alb-vişinii au reuşit să revină la conducerea meciului în minutul 33. Spadacio i-a pasat lui Roman, care a trimis balonul în plasa porţii lui Pantilimon. La sfârşitul reprizei, Goga a reluat din voleu, dar mingea a trecut pe lângă bară. În a doua repriză, Pancu a majorat diferenţa în favoarea echipei sale cu un şut din 16 metri. Spadacio a avut o ocazie mare în minutul 67, după ce a şutat puţin pe lângă vinclu. Dan Alexa a marcat în minutul 85 şia readus speranţa în jocul lui Poli, dar echipa nu a mai reuşit să egaleze în ultimele minute şi pleacă din Giuleşti cu gustul prime înfrângeri.

Echipele de strat:

Poli: Pantilimon, Helder, Cisovski, Ghionea, Sepsi, Goga, Alexa, Bourceanu (min 80, Nikolic), Tameş (min 58, Curtean), Zicu, Axente (min 61, Zăgrean)

Rapid: Bornescu, Rui Duarte, Marcos Antonio, Glauber, Ezequias, Roman, Grigore, Olberdam, Bozovic (min 86 Frunză), Spadacio (min 78, Grigorie), Herea (min 58, Pancu)

Am început prost meciul, s-a văzut forţa Rapidului. Noi nu am respectat ceea ce am pregătit. Am început să jucăm după ce am luat gol. După aceea, am fost mai buni. Am luat prea uşor golurile. Am luptat să întoarcem, dar n-a fost sa fie. Rapid are o echipă foarte bună, dar rămâne în spatele nostru. Trebuie să luptăm mai departe pentru primele locuri. Lupta pentru titlu rămâne la fel, cu aceleaşi echipe combatante. Sunt supărat, am făcut greşeli copilăreşti, care se tot repetă. Unii jucători trebuie să se trezească. Trebuia să pierdem până la urmă. Noi avem public mai înfocat decât cel al Rapidului. Dacă se juca la Timişoara, aveam 30 de mii de oameni. Probabil, Rapidului nu i-a fost frică să atace astăzi, de aia a şi câştigat. Mie nu mi-e frică de nimeni, nici de Vaslui, nici de Oţelul. Trebuie să ne concentram asupra noastră şi mai avem mult de lucru“, a declarat Dusan Uhrin după meci.

Băieţii au făcut un meci extraordinar, au jucat perfect. Rapidul este pe un drum bun, aşa cum anunţam încă de la meciul cu Gaz Metan, chiar dacă nu am trecut de 2 candidate la retrogradare. Chiar şi după acele meciuri am primit mesaje în care eram felicitat că echipa chiar joacă fotbal. Mulţumesc publicului, care a fost aproape de băieţi şi azi, dar în mare parte este victoria echipei, a jucătorilor. A fost un joc pe care l-am câştigat fără probleme, în sensul că nu se putea întâmpla altfel, deoarece am dominat clar. Am avut mult mai multe ocazii de gol, iar dacă se întâmpla să fim egalaţi era încă o mare nedreptate, pentru că am fost mult superiori Timişoarei. Când am venit la această echipă am spus tot timpul că anul ăsta n-avem voie să ratăm Europa şi susţin acelaşi lucru în continuare. Rapidul joacă!” a spus Marius ªumudică.

Anda Deliu

 

yim Prima înfrângere pentru Poligmail Prima înfrângere pentru Polibookmark Prima înfrângere pentru Polidelicious Prima înfrângere pentru Polidigg Prima înfrângere pentru Polimyspace Prima înfrângere pentru Polishare save 120 16 Prima înfrângere pentru Poli

Lasa un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

National