Iepurasul alb-violet aduce sticle de vin suporterilor

IMG_8007 (Medium)

De sarbatorile pascale clubul Poli Timisoara le-a pregatit o surpriza aparte suporteriilor alb-violetii. Fanii care vor achizitiona minim doua bilete la meciul dintre Poli si FCM Tg. Mures, vor primi cadou o sticla de vin!

Tichetele de intrare pentru meciul Politehnica Timisoara – FCM Targu Mures, programat sambata, la ora 17.00, se pun in vanzare incepand de joi, iar unul dintre sponsorii echipei, un renumit producator banatean de vin, ofera suporterilor care vor cumpara doua sau mai multe bilete cate o sticla din aceasta bautura. Locatiile de unde pot fi achiziţionate tichetele sunt cele consacrate: de la casieriile stadionului, de la magazinul LOTTO din incinta complexul Iulius Mall, de la chioşcul situat lângă scările rulante de la “Iulius Mall”, de la punctele situate în centrul oraşului şi lângă magazinul “Bega”.

Cadoul nu va fi disponibil la toate punctele de vanzare din oras, ci doar la casieriile stadionului. „Foarte important! Cei care doresc sa achizitioneze tichete insotite de cadou de la casieriile stadionului sunt rugati sa se prezinte la locurile respective pana sambata, 23 aprilie, ora 12,00. Intrarea pe stadion cu bauturi alcoolice este strict interzisa, astfel ca fanii nostri sunt rugati sa cumpere bilete din timp“, se precizeaza in comunicatul afisat pe site-ul oficial al clubului.

Valentin Handro

yim Iepurasul alb violet aduce sticle de vin suporterilorgmail Iepurasul alb violet aduce sticle de vin suporterilorbookmark Iepurasul alb violet aduce sticle de vin suporterilordelicious Iepurasul alb violet aduce sticle de vin suporterilordigg Iepurasul alb violet aduce sticle de vin suporterilormyspace Iepurasul alb violet aduce sticle de vin suporterilorshare save 120 16 Iepurasul alb violet aduce sticle de vin suporterilor

Lasa un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

National