Proiect national de distractie in cluburile din Romania in prima etapa la Ploiesti

ab2.

Reporterii siteului Evenimente Banatene se afla astazi in Ploiesti, judetul Prahova. Se pare ca au selectat aleator unul din localurile deschise in aceasta seara de miercuri si s-au oprit la Coffe Nero Bianco unde s-a organizat o seara speciala de Karaoke.

Gazdele au declarat ca in fiecare seara de miercuri ploiestenii se bucura de karaoke. Momentan este in plina derulare un proiect de dezvoltare pentru o terasa a localului, cea mai mare din Ploiesti dupa cum afirma cei de la Coffe Bianco Nero. Totusi in acest local nici restul serilor nu sunt de neglijat, deoarece se organizeaza nopti de muzica usoara live.

Este primul proiect de acest gen organizat de o publicatie online din Banat. Dupa Ploiesti, urmeaza Galati, Suceava, Iasi, Harghita si Bucuresti de unde jurnalistii nostrii va vor face cunostinta cu alte modalitati de distractie decat cele intalnite in regiunea de vest.

Andrei Bancsov

yim Proiect national de distractie in cluburile din Romania in prima etapa la Ploiestigmail Proiect national de distractie in cluburile din Romania in prima etapa la Ploiestibookmark Proiect national de distractie in cluburile din Romania in prima etapa la Ploiestidelicious Proiect national de distractie in cluburile din Romania in prima etapa la Ploiestidigg Proiect national de distractie in cluburile din Romania in prima etapa la Ploiestimyspace Proiect national de distractie in cluburile din Romania in prima etapa la Ploiestishare save 120 16 Proiect national de distractie in cluburile din Romania in prima etapa la Ploiesti

Lasa un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

National