A doua victorie pentru RCM

RCM copii

Rugbyştii timişoreni şi-au trecut în cont a doua victorie astăzi după ce au învins Universitatea Cluj cu 59-10. Elevii lui Alexandru Domocoş au reuşit mai bine de nouă eseuri în meciul din Vinerea Mare şi au reuşit să primească punctul bonus acordat pentru mai multe de patru eseuri într-un meci. Victoria, dar şi jocul în creştere, le dau speranţe celor de RCM Universitatea de Vest că vor prinde play-off-ul la finalul sezonului regulat.

Prima repriză a fost dominată clar de timişoreni. De data aceasta, gazdele nu au mai făcut multe greşeli în joc, iar lui Calafeteanu i-au intrat 7 din 9 transformări. Primul eseu a venit în minutul 2 prin Laurenţiu Tănăase. Astfel, după transformarea lui Vali Calafeteanu, echipa avea deja un avantaj de 7 puncte. Clujenii au primit câteva minute mai târziu o lovitură de pedeapsă, iar Săuan a reuţit să aducă oaspeţilor primele 3 puncte. Rus a majorat însă diferenţa la al doilea eseu, transformat tot de Calafeteanu, iar bănăţenii aveau deja 14-3. Au mai urmat apoi alte două eseuri ale lui Stamatin şi Tănase. În minutul35, Stamatin puncta deja cu al cincilea eseu. Calafeteanu a ratat transformarea, dar echipa intra la pauză cu un avantaj semnificativ de 33-3. La reluarea jocului, bănăţenii s-au distanţat şi mai tare la 47-3 după două eseuri ale lui Lemnaru, şi alte două transformări reuşite. Singurul eseu al oaspeţilor a venit în minutul 53, graţie lui Doroftei. După transformarea reuşită de Săuan, scorul era de 47-10. Fântânaru a majorat diferenţa pentru RCM la 52-10. Ultimul eseu al bănăţenilor a fost în minutul 65. Năcuţa a culcat mingea în terenul advers , iar Calafeteanu a punctat pentru scorul final de 59-10.

Ne-a fost mai uşor, rezultatul spune totul. Echipa creşte, începe să devină mai omogenă şi sunt mulţumit că am ajuns la nivelul pe care ni l-am propus. Echipa se bate pentru play-off. A contat foarte mult că am întâlnit în primele etape cele mai bune echipe. Cred că le-a lipsit încrederea, sportivii nu se cunosc încă bine între ei, dar încearcă să demonstreze că există calitate în joc. Sportivii au încercat să deschidă jocul pentru a-şi da seama ce înseamnă mişcare în teren, susţinere şi posesie. ªi au reuşit“, a declarat Alexandru Domocoş.

Timişoara are o echipă foarte bună, trage la titlu. Chiar dacă a început puţin mai greu are un lot valoros. Le urez succes. Timişoara a câştigat la pas. Noi sperăm că vom face un joc bun cu Steaua, am avut un joc bun şi cu Dinamo şi Farul. Noi avem doar câţiva jucători cu experienţă, restul nu sunt în formă, iar ceilalţi sunt foarte tineri. Cred că titlul se va disputa între Baia Mare şi Timişoara“, a declarat Octavian chihaia, antrenorul clujenilor.

Mă bucur foarte mult că am revenit bine. Am îndeplinit obiectivul de azi, 5 puncte. Important este că toţi suntem sănătoşi şi începem să începem să fim din ce în ce mai omogeni. Din punct de vedere personal, mă bucur că am intrat în teren. Sper să revin cât mai repede la forma iniţială, pentru că fizic, 100% nu sunt. Sper ca până la meciul cu Dinamo să revin la forma pe care am avut-o înainte de accidentare. De acum încolo ne-am propus să nu mai pierdem nici un meci şi sperăm să ne ţinem de această promisiune.“, a spus Stelian Burcea.

Anda Deliu

 

yim A doua victorie pentru RCMgmail A doua victorie pentru RCMbookmark A doua victorie pentru RCMdelicious A doua victorie pentru RCMdigg A doua victorie pentru RCMmyspace A doua victorie pentru RCMshare save 120 16 A doua victorie pentru RCM

Lasa un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

National