Poli trece pe primul loc, dar după un egal dezamăgitor. GALERIE FOTO

ratare zicu

Ioan Ovidiu Sabău a reuşit să îi ţină în şah pe foştii săi elevi şi a scos o remiză albă ce aduce un punct important echipei sale. Poli nu a reuşit nici azi să câştige pe teren propriu, iar Zicu nu a mai fost salvatorul echipei după ce a ratat un penalti care ar fi fost sinonim cu victorie. După egalul cu Târgu-Mureş, Poli trece pe primul loc cel puţin până mâine, când Oţelul joacă la Bistriţa.

De patru etape Poli nu a obţinut nicio victorie acasă. Mureşenii păreau o pradă uşoară, însă oaspeţii au reuşit să îi anihileze perfect pe Magera şi Zicu, care nu au reuşit să bage mingea în poarta lui Balauru. Prima ocazia i-a aparţinut lui Helder, care în minutul 20 a şutat din 30 de metri, însă portarul oaspeţilor a prins fără probleme. Elevii lui Neluţu Sabău au replicat printr-un contraatac zece minute mai târziu, când Vasilescu a trimis balonul pe lângă poartă din colţul careului mare. În minutul 36, Balauru a reuşit să apere un balon trimis de Zicu. La finalul reprizei, alb-violeţii au avut o ocazie bună de a înscrie după ce Goga a executat o lovitură liberă şi Zăgrean a reluat cu capul din cinci metri în braţele portarului. La reluarea jocului, Magera a avut o ocazie în minutul 58, dar acelaşi Balauru a reţinut din nou fără probleme. Câteva minute mai târziu, după o lovitură liberă a lui Vasilache, mingea loveşte bara, iar imediat după Tameş are şansa de a marca, însă trimite mingea pe lângă poartă. Bănăţenii au avut din nou şansă să deschidă scorul în minutul 79, când Zicu a şutat puşin pe lângă buturile mureşenilor. “Machendonul” putea fi din nou eroul meciului în prelungiri, când Poli a primit penalti după un henţ în careu. Balauru a fost din nou îngerul păzitor al oaspeţilor şi a apărat lovitura de pedeapsă, iar Poli trece din nou pe primul loc după un meci slab.

Echipele de start:

Poli: Pantilimon (min 75 Taborda), Helder, Burcă, Ghionea, Sepsi, Curtean (min 57 Tameş), Alexa, Goga, Zicu, Magera, Zăgrean (min 85 Nikolic)

Târgu-Mureş: Balauru, Cleidimar (pauză Zaharia), Szilagyi, Astafei, Cordoş, Bruno Fernandes, Răduţă (min 63 Ruiz), Vagner (min 72 Isaa Ba), Munteanu, Rus, Vasilache

Am făcut multe ca să câştigăm acest joc, dar nu am reuşit să penetrăm apărarea adversă, iar când am făcut-o nu am fost exacţi. Nu e nimic de făcut, mergem mai departe. Zicu a dat patru goluri din penalty şi nu am ce să-i spun, decât să se trezească şi să fie apt pentru meciul următor. Adversarii au jucat foarte retras şi au avut mereu 10 oameni în propriul careu. Cele mai importante meciuri vor fi cele de la Vaslui şi Galaţi, dar vă trebui să facă multe puncte până la acele meciuri“, a declarat Uhrin după meci.

Am pregătit jocul să nu pierdem, am blocat mingile lungi trimise pe Magera, am facut blocaj la Zicu, am avut 7-8 în spatele mingii. Ne-a ieşit, chiar dacă am dominat ca posesie, totuşi noi am avut ocazii mai clare. Îmi pare rău pentru suporteri, îmi doresc să iasă campioană. Ar fi al treilea an în care ar rata acest obiectiv şi oraşul merită un titlu. Ne mai trebuie patru puncte să ne salvăm“, a declarat Ioan Ovidiu Sabău.

Anda Deliu

Galerie foto

yim Poli trece pe primul loc, dar după un egal dezamăgitor. GALERIE FOTOgmail Poli trece pe primul loc, dar după un egal dezamăgitor. GALERIE FOTObookmark Poli trece pe primul loc, dar după un egal dezamăgitor. GALERIE FOTOdelicious Poli trece pe primul loc, dar după un egal dezamăgitor. GALERIE FOTOdigg Poli trece pe primul loc, dar după un egal dezamăgitor. GALERIE FOTOmyspace Poli trece pe primul loc, dar după un egal dezamăgitor. GALERIE FOTOshare save 120 16 Poli trece pe primul loc, dar după un egal dezamăgitor. GALERIE FOTO

Lasa un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

National