Uhrin: Trebuie să schimbă ceva pentru că nu ne iasă jocul

Dusan Uhrin. (Small)

Deşi rămâne în continuare la un punct de lider, Poli nu trece printr-o perioadă foarte bună. Jocul din ultimele etape l-a făcut pe tehnicianul Dusan Uhrin să efectueze câteva schimbări în primul “11″. În meciul de miercuri, pe lângă Pantilimon care este indisponibil, vor fi şi câţiva jucători de câmp schimbaţi.

Antrenorul îşi îndeamnă în continuare jucătorii să nu se gândească la adversari, ci să rămână concentraţi pe meciurile proprii. Dusan Uhrin consideră că lupta pentru titlu va rămâne deschisă până pe final, iar Poli trebuie să recupereze în aceste etape care au mai rămas punctele pierdute în egalurile de pe teren propriu. “Noi va trebui să ne concentrăm doar asupra noastră, ca de obicei, dar mult mai mult, mai ales în urma ultimului meci, pe care l-am stricat. După cum îmi pare mie, cred că doar noi ne putem învinge, nu altcineva. Avem nevoie de cele trei puncte, dar în mod sigur ne va aştepta un meci greu. U Cluj a câştigat 10 meciuri, noi 13, dar va fi un meci cu două echipe echilibrate. Singurul avantaj este că ei nu joacă pe propriul stadion“, a declarat Dusan Uhrin.

Uhrin este de părere că este prematur să se vorbească despre plecări ale jucătorilor când mai sunt încă şase etape de jucat. “Jucătorii trebuie să arate că se potrivesc în această echipă. Dacă vor juca bine, vom fi mulţumiţi de ei, vor rămâne în continuare la no, iar dacă vor avea evoluţii mai puţin bune ne vor face să ne gândim dacă rămân” a spus cehul. Pentru acest meci, antrenorul nu se va putea baza pe Pantilimon, care va lipsi între două sau trei săptămâni, Mansour, Cisovski şi Scutaru. “În mod sigur vor fi vreo trei schimbări în echipă, poate chiar cu una mai mult. Mă refer la trei jucători de câmp. Trebuie să schimbăm ceva pentru că nu ne iasă jocul şi bineînţeles că jucătorii care nu joacă constant trebuie să primească şanse, iar acum este un moment ca să mă lămurească despre calitatea şi valoarea lor pe teren“, a precizat cehul.

Team-managerul Daniel Stanciu a dezminţit informaţiile apărute în presa centrală despre plecarea din vara a lui Goga, Helder şi Alexa. “Goga are contract în continuare. Singurul căruia îi expiră contractul la vară e Alexa, iar jucătorii care aveau opţiune pentru următorii doi ani au semnat acest lucru. Cu Alexa suntem în discuţii“, a declarat Stanciu.

Anda Deliu

 

yim Uhrin: Trebuie să schimbă ceva pentru că nu ne iasă joculgmail Uhrin: Trebuie să schimbă ceva pentru că nu ne iasă joculbookmark Uhrin: Trebuie să schimbă ceva pentru că nu ne iasă joculdelicious Uhrin: Trebuie să schimbă ceva pentru că nu ne iasă joculdigg Uhrin: Trebuie să schimbă ceva pentru că nu ne iasă joculmyspace Uhrin: Trebuie să schimbă ceva pentru că nu ne iasă joculshare save 120 16 Uhrin: Trebuie să schimbă ceva pentru că nu ne iasă jocul

Lasa un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

National