Băsescu nu va promulga legea privind reducerea TVA la 5%

Preşedintele Traian Băsescu a declarat la postul naţional de televiziune că nu va promulga legile privind reducerea TVA la 5% pentru alimente şi neimpozitarea pensiilor sub 2.000 de lei, afirmând că “o majoritate care votează din greşeală este toxică pentru ţară”.
Preşedintele Traian Băsescu a anunţat la postul public de televiziune că va corecta gafa parlamentarilor Puterii, că nu va promulga legile privind reducerea TVA la alimentele de bază, ci le va retrimite în Parlament.
„Am să îndrept eu gafa parlamentarilor PDL. Au ajuns sâmbătă, mâine mă voi apleca asupra lor. I-am asigurat pe cei de la FMI că nu vom modifica fiscalitatea, ceea ce înseamnă că nu voi promulga legile”, a declarat preşedintele Traian Băsescu, la TVR.  Preşedintele a spus că nu crede că scăderea TVA la alimente va duce la scăderea preţurilor.
Băsescu s-a declarat sceptic că votarea TVA de 5% a fost o greşeală. “După părerea mea e greu de explicat o greşeală la asemenea dimensiuni. E o lege care face rău României. În interes naţional e să garantăm stabilitatea sistemului fiscal românesc. Eu nu îi pot crede atât de naivi, dacă au devenit atât de naivi, să probeze când le vine legea în Parlament. Deocamdată legea trenează la Senat”, a spus şeful statului.
Sursa: Realitatea.net

base Băsescu nu va promulga legea privind reducerea TVA la 5%Preşedintele Traian Băsescu a declarat la postul naţional de televiziune că nu va promulga legile privind reducerea TVA la 5% pentru alimente şi neimpozitarea pensiilor sub 2.000 de lei, afirmând că “o majoritate care votează din greşeală este toxică pentru ţară”.

Preşedintele Traian Băsescu a anunţat la postul public de televiziune că va corecta gafa parlamentarilor Puterii, că nu va promulga legile privind reducerea TVA la alimentele de bază, ci le va retrimite în Parlament.


„Am să îndrept eu gafa parlamentarilor PDL. Au ajuns sâmbătă, mâine mă voi apleca asupra lor. I-am asigurat pe cei de la FMI că nu vom modifica fiscalitatea, ceea ce înseamnă că nu voi promulga legile”, a declarat preşedintele Traian Băsescu, la TVR.  Preşedintele a spus că nu crede că scăderea TVAla alimente va duce la scăderea preţurilor.

Băsescu s-a declarat sceptic că votarea TVA de 5% a fost o greşeală. “După părerea mea e greu de explicat o greşeală la asemenea dimensiuni. E o lege care face rău României. În interes naţional e să garantăm stabilitatea sistemului fiscal românesc. Eu nu îi pot crede atât de naivi, dacă au devenit atât de naivi, să probeze când le vine legea în Parlament. Deocamdată legea trenează la Senat”, a spus şeful statului.

Sursa: realitatea.net

yim Băsescu nu va promulga legea privind reducerea TVA la 5%gmail Băsescu nu va promulga legea privind reducerea TVA la 5%bookmark Băsescu nu va promulga legea privind reducerea TVA la 5%delicious Băsescu nu va promulga legea privind reducerea TVA la 5%digg Băsescu nu va promulga legea privind reducerea TVA la 5%myspace Băsescu nu va promulga legea privind reducerea TVA la 5%share save 120 16 Băsescu nu va promulga legea privind reducerea TVA la 5%

Lasa un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

National