HCM Poli nu a reuşit să treacă de Pandurii. GALERIE FOTO

IMG_3113 (Small)

Pentru handbaliştii timişoreni, iepuraşul nu a venit cu o victorie. Bănăţenii au fost înfrânţi la scorul de 32-35 pentru adversarii de la Pandurii Târgu-Jiu. O victorie ar fi adus linişte în tabăra alb-violetă, care rămâne în continuare doar cu 10 puncte şi nu scapă de emoţiile retrogradării. La final, antrenorul a vorbit despre lipsa de concentrare a jucătorilor, care trebuie să se trezească pentru deplasarea de sâmbătă de la Braşov.

Nedelko Vuckovic făcuse socotelile pentru salvarea de la retrogradare cu o victorie contra oltenilor. Pandurii au demonstrat însă că nu ocupă locul al cincilea în clasament degeaba. Oaspeţii au început meciul mult mai tare, iar pentru timişoreni a fost dificil să recupereze avansul. La jumătatea primei reprize, gorjenii aveau un avans de 6 puncte, la scorul de 7-13 pentru ei. A urmat o cădere în joc a echipei din oraşul de pe malul Jiului, cu aproape zece minute fără gol marcat. Bănăţenii au reuşit să se apropie, fără să şi egaleze echipa lui Liviu Andrieş. La un moment dat scorul era 12-14 pentru oaspeţi, care au mai reuşit să majoreze diferenţa până la pauză la 13-17. A doua repriză a început la fel de rău pentru ªimicu şi compania. În minutul 10, scorul era deja 17-24 pentru Pandurii, iar adversarii au rămas pentru aproape tot meciul cu avansul de 6 puncte. Doar pe final, timişorenii s-au mai apropiat, dar meciul s-a terminat 32-35 şi cele două puncte merg în contul gorjenilor. Golgheterul meciului a fost Gabriel Florea, cu 11 reuşite. Din echipa oaspete, el a fost urmat de Milan Vukas, cu 6 goluri, iar de la Timişoara s-au evidenţiat Fenici (7), ªimicu (6) şi Stan (5).

Am pierdut acest meci pentru că am greşit prea mult în atac, în primele cinci minute ale celor două reprize. Am primit şi multe goluri. Toţi au greşit, au fost peste 30 de greşeli şi acest lucru nu se poate. Eu le-am spus băieţilor ca dacă obţin trei victorii în meciurile cu Pandurii, Dinamo şi Baia mare, suntem ca şi salvaţi. Problema băieţilor nu este condiţia fizică, ci mentalul. Arbitrii ne-au lăsat ultimele cinci minute, dar eu am spus direct la vestiare că era mai bine să le lase golurile diferenţă să îşi ştie valoarea. Noi luptăm până în ultimul meci şi cred că vom rămâne în prima ligă. Astăzi ªimicu a fost slab şi acest lucru s-a văzut“, a declarat Vuckovic la final.

Noi ne luptăm să prindem un loc de cupă europeană, am reuşit să fim o adevărată echipă astăzi, ne-am apărat foarte bine şi am dat multe goluri pe faza a doua şi pe contraatac, ne-am distanţat puţin şi am reuşit să conservăm acest avantaj. Noi ne luptăm şi cu Clujul şi Bacăul pentru locul 5, trebuie să batem pe Satu Mare acasă etapa următoare. Vor fi meciuri foarte grele şi fiecare trebuie trata cu maximă seriozitate. Noi am dominat la început, ei au reuşit să revină dar noi am depăşit acest moment greu al nostru“, a declarat Gabriel Florea, jucătorul Pandurilor.

Anda Deliu

Galerie foto

 

yim HCM Poli nu a reuşit să treacă de Pandurii. GALERIE FOTOgmail HCM Poli nu a reuşit să treacă de Pandurii. GALERIE FOTObookmark HCM Poli nu a reuşit să treacă de Pandurii. GALERIE FOTOdelicious HCM Poli nu a reuşit să treacă de Pandurii. GALERIE FOTOdigg HCM Poli nu a reuşit să treacă de Pandurii. GALERIE FOTOmyspace HCM Poli nu a reuşit să treacă de Pandurii. GALERIE FOTOshare save 120 16 HCM Poli nu a reuşit să treacă de Pandurii. GALERIE FOTO

Lasa un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

National