Mutări câştigătoare pentru Uhrin

banca tehnica

Tehnicianul lui Poli a schimbat ceea ce nu funcţiona în angrenajul echipei şi a câştigat contra celor de la U Cluj cu 2-1. Zicu nu a fost titular, Helder a fost lăsat pe bancă. În schimb, Ricketts a fost în primul “11″, iar Sepsi a jucat la mijloc. Formula s-a dovedit câştigătoare şi Poli urcă din nou pe primul loc, cel puţin până mâine când joacă Oţelul.

Deşi primele ocazii au aparţinut clujenilor, care s-au apropiat de poarta alb-violeţilor prin Claudiu Niculescu, Poli a avut cea mai clară ocazie a începutului de meci în minutul 16, când canadianul Ricketts a rămas singur cu Marius Popa, dar a şutat peste bara transversală. Scorul a fost deschis de timişoreni cinci minute mai târziu după un corner. Bourceanu a executat către Ricketts, care a deviat balonul spre Alexa care a băgat mingea în poarta “şepcilor roşii”. În minutul 40, Sepsi are o ocazie bună de a majora diferenţa după un şut din 14 metri, dar balonul trece pe lângă buturi. Câteva minute mai târziu, Nikola Ignatijevic a marcat pentru 2-0 după o pasă primită de la Iulian Tameş. În repriza a doua, prima ocazie a aparţinut tot timişorenilor. Sepsi a centrat pentru Ricketts, care nu a reuşit să prindă mingea. În minutul 58, Claudiu Niculescu a micşorat din diferenţă după un gol din opt metri. Clujenii nu au renunţat la atac, iar Menassel a trimis balonul puţin pe lângă poarta lui Pedro Taborda. Goga a încercat un lob din 35 de metri, dar Marius Popa a apărat bine şi scorul a rămas acelaşi. Pe finalul meciului, a intrat Zicu. Mijlocaşul a fost surprins în offsaid în minutul 86 şi a mai reluat peste poartă câteva minute mai târziu, dar partida s-a terminat 1-2 pentru Poli.

Echipe de start:

Poli:  Taborda, Luchin, Burcă, Ghionea, Sepsi, Bourceanu, Alexa, Tameş (min 65 Magera), Ignjatijevic, Goga (min 92, Nikolic), Ricketts (min 69, Zicu)

U Cluj: Popa, Buhuş, Pele (min 74 Ascoli), Abrudan, Menassel, Niculescu (min 85 Anthony), Machado, Bazzi, Boştină, Cojocnean, Cristea (min 75 Delgado)

Anda Deliu

 

yim Mutări câştigătoare pentru Uhringmail Mutări câştigătoare pentru Uhrinbookmark Mutări câştigătoare pentru Uhrindelicious Mutări câştigătoare pentru Uhrindigg Mutări câştigătoare pentru Uhrinmyspace Mutări câştigătoare pentru Uhrinshare save 120 16 Mutări câştigătoare pentru Uhrin

Lasa un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

National