MIGRANŢI DEPISTAŢI LA FRONTIERĂ

image_125699716347261400_1

Poliţiştii de frontieră au depistat patru migranţi, cetăţeni pakistanezi, care au încercat să trecă ilegal frontiera din România în Ungaria, având ca destinaţie finală Italia. Vineri, 28.04.2011, în jurul orei 03.00, poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Sânnicolau Mare, au depistat pe câmp, la mai puţin de două sute de metri de frontiera cu Ungaria, patru persoane care încercau sa treacă ilegal graniţa.

Deoarece nu vorbeau limba română poliţiştii de frontieră i-au condus pe cei patru la sediul Sectorului P.F. în vederea clarificării situaţiei. Cu această ocazie s-a stabilit că sunt cetăţeni pakistanezi, cu vârste între 24 şi 33 de ani, care au încercat să treacă ilegal frontiera din România în Ungaria. În timpul cercetărilor aceştia au declarat că intenţionau să ajungă în Italia, pentru a-şi găsi un loc de muncă.

În cauză a fost întocmită lucrare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tentativă de trecere ilegală a frontierei de stat, urmând ca la finalizarea cercetărilor să fie dispuse măsurile legale care se impun.

De la începutul anului poliţiştii de frontieră timişeni au depistat peste 100 de persoane în tentativă sau trecere ilegală a frontierei de stat.

Bogdan P.

Sursa foto: realitatea.net

 

yim MIGRANŢI  DEPISTAŢI LA FRONTIERĂgmail MIGRANŢI  DEPISTAŢI LA FRONTIERĂbookmark MIGRANŢI  DEPISTAŢI LA FRONTIERĂdelicious MIGRANŢI  DEPISTAŢI LA FRONTIERĂdigg MIGRANŢI  DEPISTAŢI LA FRONTIERĂmyspace MIGRANŢI  DEPISTAŢI LA FRONTIERĂshare save 120 16 MIGRANŢI  DEPISTAŢI LA FRONTIERĂ

Lasa un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

National