TÂRG DE GRĂDINIŢE LA IULIUS MALL

Targ gradinite 2011

Părinţii aflaţi în căutarea celei mai bune grădiniţe şi oferte educaţionale pentru copiii lor sunt aşteptaţi la IULIUS MALL, în perioada 6-8 mai 2011, la cel mai important târg de profil din Timişoara. Evenimentul reuneşte grădiniţele particulare din oraş şi firmele care au domeniul de activitate legat de copii, care îşi vor prezenta serviciile şi condiţiile destinate prichindeilor.

Spaţiul de desfăşurare al târgului situat în zona magazinelor şi a locurilor de joacă pentru cei mici se va transforma într-un adevărat ORêEL AL COPIILOR, cu zeci de căsuţe de diferite modele care va fascina imediat.

Fiecare expozant va avea ca stand de prezentare un model de căsuţă de joacă pentru copii, care, în ochii princhideilor, va reprezenta grădiniţa respectivă în miniatură.

Pe tot parcursul desfăşurării Târgului de Grădiniţe Timişoara, cei mici se vor delecta cu ateliere de creaţie, teatru de păpuşi, concursuri şi momente care vor întreţine o atmosferă de distracţie şi veselie.

yim TÂRG DE GRĂDINIŢE LA IULIUS MALLgmail TÂRG DE GRĂDINIŢE LA IULIUS MALLbookmark TÂRG DE GRĂDINIŢE LA IULIUS MALLdelicious TÂRG DE GRĂDINIŢE LA IULIUS MALLdigg TÂRG DE GRĂDINIŢE LA IULIUS MALLmyspace TÂRG DE GRĂDINIŢE LA IULIUS MALLshare save 120 16 TÂRG DE GRĂDINIŢE LA IULIUS MALL

Lasa un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

National