AUTOTURISM FURAT DEPISTAT LA FRONTIERĂ

auto furat

Poliţiştii de frontieră au depistat  un autoturism marca Mercedes care figura ca furat din Bulgaria de peste 15 ani. De la începutul anului lucrătorii noştri au depistat 10 autoturisme care figurau ca furate, valoarea acestora ridicându-se la aproximativ 200.000 euro. În ziua de 28.04.2011, în jurul orei 12.30, la Punctul de Trecere a Frontierei Moraviţa s-a prezentat, pentru efectuarea formalităţilor de frontieră, cetăţeanul sârb Dejan D., în vârstă de 40 de ani. Bărbatul conducea un autoturism marca Mercedes, înmatriculat în Serbia.

Cu ocazia controlului de frontieră lucrătorii noştri au avut suspiciuni cu privire la legalitatea documentelor autoturismului motiv pentru care au efectuat verificări suplimetare, stabilind că maşina figurează ca furată din Bulgaria, de la încuputul lunii februarie 1994.

În timpul cercetărilor şoferul a declarat că a cumpărat autoturismul de la un conaţional, în urmă cu trei luni, fără să ştie că este furat şi că nu a încheiat contractul de vânzare-cumpărare cu acesta.

Poliţiştii de frontieră timişeni au indisponibilizat maşina pentru cercetări, în cauză fiind întocmită lucrare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tăinuire.

yim AUTOTURISM  FURAT DEPISTAT LA FRONTIERĂgmail AUTOTURISM  FURAT DEPISTAT LA FRONTIERĂbookmark AUTOTURISM  FURAT DEPISTAT LA FRONTIERĂdelicious AUTOTURISM  FURAT DEPISTAT LA FRONTIERĂdigg AUTOTURISM  FURAT DEPISTAT LA FRONTIERĂmyspace AUTOTURISM  FURAT DEPISTAT LA FRONTIERĂshare save 120 16 AUTOTURISM  FURAT DEPISTAT LA FRONTIERĂ

Lasa un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

National