Uhrin: Mai sunt încă cinci etape grele şi nu avem de ce să sărbătorim

Dusan Uhrin. (Small)

Poli este în acest moment pe primul loc, dar Dusan Uhrin rămâne cu picioarele pe pământ. Tehnicianul nu se consideră dinainte câştigător contra Braşovului, o echipă care joacă foarte bine de când a fost preluată de Antonio Conceicao. Uhrin cheamă suporterii să revină în număr mare la stadion, deoarece echipa are nevoie de susţinerea lor pentru a câştiga primul titlu din istorie.

Poli are nevoie de o victorie acasă după seria de remize pe teren propriu. Adversarul nu va fi însă unul uşor. Braşovul este una dintre echipele care au jucat bine în acest retur şi care a reuşit să scape de emoţiile retrogradării.  ”Ne aşteaptă o echipă care în acest moment a jucat un fotbal mult mai eliberat, deoarece s-au salvat de la retrogradare. Noi trebuie să punctăm acasă, pentru că nu am mai reuşit de mult timp să câştigăm şi ne dorim să ne bucurăm de o victorie. Am reuşit să scoatem trei puncte în deplasare, însă trebuie să ne consolidăm şi acasă. Braşovul joacă foarte bine în atac, este periculoasă la fazele fixe. Cred că nu avem de ce să zâmbim, deoarece ne aşteaptă cinci etape foarte grele. Nu putem sărbători nimic pentru că nu avem ce deocamdată“, a declarat Dusan Uhrin.

În acest meci, antrenorul nu se va putea baza pe Mansour, Scutaru şi Pantilimon, dar cel mai probabil nici pe Burcă, accidentat la meciul trecut. De asemenea, la antrenamentul de ieri Cisovski, Goga şi Bourceanu au avut probleme, însă daca îşi revin au mari şanse de a juca sâmbătă. Tehnicianul a spus că va ţine cont de forma jucătorilor pentru a stabili primul “11″. Antrenorul a insistat pe apelul făcut suporterilor, care nu au mai umplut stadionul de la meciul cu Steaua. “Eu îmi doresc să vină mulţi suporteri, deoarece în ultima perioadă nu au reuşit să umple stadionul. ªtiu că mulţi sunt dezamăgiţi, dar am tot spus că este un campionat greu şi echilibrat. Chiar dacă nu ne-au reuşit anumite rezultate, noi ne dorim în continuare să câştigăm campionatul. Noi avem nevoie de susţinerea lor. Cu toţii dăm maximul ca să terminăm cu bine“, a precizat cehul.

Daniel Stanciu continuă să fie prudent şi insistă pe faptul că poli are cel mai dificil program. “După victoria de la Mediaş contra celor de la U Cluj sper să fi depăşit aceea perioadă mai puţin bună pentru noi. Ne aşteaptă însă o serie de cinci jocuri, dintre care toate cu excepţia Urziceniului sunt partide decisive, adevărate finale. Este un program foarte greu, noi avem cel mai greu program pe final. Braşovul lui Conceicao arată cu totul altfel faţă de tur, o echipă calificată în semifinalele Cupei României şi cu şanse mari de calificare în finală. Sunt o echipă bine aşezată în teren, care joacă în viteză“, a declarat Daniel Stanciu.

Anda Deliu

 

yim Uhrin: Mai sunt încă cinci etape grele şi nu avem de ce să sărbătorimgmail Uhrin: Mai sunt încă cinci etape grele şi nu avem de ce să sărbătorimbookmark Uhrin: Mai sunt încă cinci etape grele şi nu avem de ce să sărbătorimdelicious Uhrin: Mai sunt încă cinci etape grele şi nu avem de ce să sărbătorimdigg Uhrin: Mai sunt încă cinci etape grele şi nu avem de ce să sărbătorimmyspace Uhrin: Mai sunt încă cinci etape grele şi nu avem de ce să sărbătorimshare save 120 16 Uhrin: Mai sunt încă cinci etape grele şi nu avem de ce să sărbătorim

Lasa un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

National