Jandarmii timişeni în misiuni de asigurare a ordinii publice

jandarmerie

Efective de jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Timiş, sunt angrenate în misiuni de asigurare a ordinii publice la manifestările ce vor avea loc în perioada imediat următoare. Astfel, sâmbătă 30 aprilie a.c., jandarmii vor asigura măsurile de ordine şi siguranţă publică la competiţiile sportive de fotbal, volei şi rugby şi deasemenea la Raliul Tomeşti-Luncani. Ei vor veghea la buna desfăşurare a manifestărilor culturale ce vor avea loc sâmbătă în localitatea Calacea şi duminică în localităţile Izvin, Beregsău Mare şi Sânpetru Mare.


Luni, 2 mai a.c., la manifestarea Crosul Tineretului, ce va avea loc în municipiul Timişoara, începând cu ora 10.00 şi care este organizată de Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret Timiş, va fi asigurată ordinea publică.

Pe lângă aceste misiuni, jandarmii vor acţiona pentru asigurarea unui climat de ordine şi siguranţă publică prin constituirea de patrule mixte în sistem integrat.

 

Sursa foto: adevarul.ro

yim Jandarmii timişeni în misiuni de asigurare a ordinii publicegmail Jandarmii timişeni în misiuni de asigurare a ordinii publicebookmark Jandarmii timişeni în misiuni de asigurare a ordinii publicedelicious Jandarmii timişeni în misiuni de asigurare a ordinii publicedigg Jandarmii timişeni în misiuni de asigurare a ordinii publicemyspace Jandarmii timişeni în misiuni de asigurare a ordinii publiceshare save 120 16 Jandarmii timişeni în misiuni de asigurare a ordinii publice

Lasa un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

National