Poli rămâne pe primul loc

banca blabla

Alb-violeţii au învins Braşovul lui Conceicao cu 2-0 şi rămân lideri în Liga lui Mitică. Primul gol al partidei a fost înscris de Alex Bourceanu, care a reuşit un gol după aproape un an şi jumătate. Dorin Goga a fost cel care a stabilit scorul final. Astfel Poli va aborda meciul de la Vaslui din etapa viitoare cu un avantaj de două puncte în faţa moldovenilor.

Primul şut pe poartă i-a aparţinut lui Tosaint Ricketts, titular în acest meci. Canadianul a trimis balonul din marginea careului de 16 metri, dar portarul Kajcsa a reţinut fără probleme. Câteva minute mai târziu, Goga a avut alte două ocazii, o reluarea cu capul şi un şut de la distanţă, dar scorul a rămas 0-0. Bourceanu a scăpat singur după o pasă de la Ricketts în minutul 35 şi deschide scorul. Pe finalul reprizei, braşovenii au dat replica prin şutul lui Oros, însă mingea a trecut pe lângă poartă. La reluarea jocului. Distefano şutează din afara careului, dar mingea trece pe lângă poarta lui Pedro Taborda. În minutul 51, acelaşi Ricketts a scăpat singur, dar Kajcsa a apărat şutul atacantului, respingând până la Goga, ce a şutat pe lângă poartă. Oaspeţii ar fi putut egala după o lovitură liberă executată de Ilyes, dar Taborda îşi salvează echipa. În minutul 61, Goga a majorat diferenţa la 2-0 după ce a primit o pasă excelentă de la Zicu. Până la final, băieţii lui Conceicao au încercat să înscrie prin Andrade şi Chipciu, dar scorul a rămas 2-0.

Echipele de start:

Poli: Taborda, Luchin, Alexa, Ignjatijevic (min 58 Zicu), Sepsi, Tameş, Goga (min Magera), Ghionea, Burcă, Bourceanu, Ricketts (min 86 Nikolic)

FC Braşov: Kajcsa, Majernik, Oros, Williams, Martinovic, Ilyes, Cristescu, Viveiros, Andrade, Chipciu. Au mai intrat Distefano şi Cardoso la pauză şi Mihai Ionescu în minutul 62.

În sfârşit am reuşit să câştigăm acasă. A fost foarte greu, noi ne-am spus dinaintea acestui meci că trebuie să intrăm foarte activi şi cred că s-a văzut că în prima repriză am fost mult mai buni. Pe parcursul meciului şi adversarul a făcut schimbări, iar după pauză jocul lor şi-a mai revenit. Braşovul e o echipă bună, dar la ocazii, raportul a fost 50-50 deoarece şi noi am avut ocazii mari. În a doua repriză ei şi-au creat acele ocazii în care Taborda a excelat. Acest campionat este foarte greu, iar noi suntem obligaţi să câştigăm, pe când nu toate echipele au acelaşi obiectiv”, a declarat Daun Uhrin la final.

Antonio Conceicao a fost mult mai zgârcit în declaraţii. Tehnicianul braşovenilor s-a supărat că a fost întrebat despre arbitraj şi a plecat repede de la conferinţa de după meci. “A fost un joc bun, în prima parte Braşovul a jucat mai bine ca echipă. Noi am intrat puţin intimidaţi în joc, dar am făcut un joc bun. Am încercat să facem un joc bun, am avut trei jocuri pe săptămână, am încercat să schimbăm cât mai mult jucătorii, pentru că la acest nivel sunt obosiţi”, a spus Concecicao.

Anda Deliu

 

yim Poli rămâne pe primul locgmail Poli rămâne pe primul locbookmark Poli rămâne pe primul locdelicious Poli rămâne pe primul locdigg Poli rămâne pe primul locmyspace Poli rămâne pe primul locshare save 120 16 Poli rămâne pe primul loc

Lasa un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

National