PERSOANĂ DISPĂRUTĂ DE LA DOMICILIU

Vasilescu Iosif

La data de 28.04.2011, a dispărut de la adresa unde locuia VASILESCU IOSIF, de 62 ani, din comuna Pietroasa, judeţul Timiş. Bărbatul a fost văzut ultima dată, în ziua de 27 aprilie a.c, când  a plecat  voluntar de la domiciliul său.

Semnalmente:   Înălţime 170 cm,  greutate 120-130 kg,  constituţie robustă , mers greoi,  calviţie frontală,  ochi căprui. Se află în evidenţă cu boli cardiace.

Nu se cunoaşte  vestimentaţia acestuia la data dispariţiei.

Persoanele care pot oferi date şi informaţii care pot conduce la identificarea  celui în cauză, sunt rugate să apeleze numărul de urgenţă 112 sau să anunţe cea mai apropiată unitate de poliţie.

yim PERSOANĂ  DISPĂRUTĂ DE LA DOMICILIUgmail PERSOANĂ  DISPĂRUTĂ DE LA DOMICILIUbookmark PERSOANĂ  DISPĂRUTĂ DE LA DOMICILIUdelicious PERSOANĂ  DISPĂRUTĂ DE LA DOMICILIUdigg PERSOANĂ  DISPĂRUTĂ DE LA DOMICILIUmyspace PERSOANĂ  DISPĂRUTĂ DE LA DOMICILIUshare save 120 16 PERSOANĂ  DISPĂRUTĂ DE LA DOMICILIU

Lasa un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

National