Nou caz de furt de cale ferata

furt cablu cale ferata

Luni, 2 mai, jandarmii Grupei de supraveghere şi ordine publică Lugoj, aflată în subordinea Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Timiş, au desfăşurat o nouă acţiune pentru depistarea celor care sustrag componente de cale ferată.

Pe baza informaţiilor deţinute, în jurul orei 11.30, în apropierea depoului din municipiu, jandarmii l-au depistat pe Ionuţ J., în vârstă de 26 de ani, domiciliat în Lugoj, în timp ce extrăgea un cablu din pământ, de la marginea unei linii dezafectate de cale ferată. Persoana în cauză a recunoscut cele întâmplate şi a precizat că dorea să valorifice cablul, pentru a face rost de bani.
Jandarmii i-au întocmit bărbatului actele premergătoare începerii urmăririi penale pentru tentativa de a săvârşi infracţiunea de furt calificat.

yim Nou caz de furt de cale feratagmail Nou caz de furt de cale feratabookmark Nou caz de furt de cale feratadelicious Nou caz de furt de cale feratadigg Nou caz de furt de cale feratamyspace Nou caz de furt de cale feratashare save 120 16 Nou caz de furt de cale ferata

Lasa un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

National