MIGRANŢI LA FRONTIERA DE VEST

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Poliţiştii de frontieră timişeni au depistat patru migranţi algerieni care au trecut ilegal frontiera din Serbia în România, cu intenţia să ajungă într-un stat din vestul Europei. În dimineaţa zilei de 03.05.2011, în jurul orei 05.30, poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Lunga au depistat, în zona de competenţă, pe teritoriul ţării noastre, la câteva sute de metri de frontiera cu Serbia, patru persoane care nu posedau documente de identitate şi nu vorbeau limba română.

Cei patru bărbaţi, au fost conduşi la sediul Sectorului P..F., pentru clarificarea situaţiei.
În timpul cercetărilor, lucrătorii noştri au stabilit că cei patru sunt migranţi, cetăţeni algerieni, cu vârsta  cuprinsă între 25 şi 30 de ani, care au trecut ilegal frontiera din Serbia în România, cu intenţia să ajungă într-un stat din vestul Europei.
Poliţiştii de frontieră au întrerupt călătoria celor patru persoane, întocmind în cauză lucrare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunii de trecere ilegală a frontierei de stat. De la începutul anului lucrătorii noştri au depistat peste 100 de migranţi care au trecut sau au încercat să treacă ilegal frontiera României.

yim MIGRANŢI LA FRONTIERA DE VESTgmail MIGRANŢI LA FRONTIERA DE VESTbookmark MIGRANŢI LA FRONTIERA DE VESTdelicious MIGRANŢI LA FRONTIERA DE VESTdigg MIGRANŢI LA FRONTIERA DE VESTmyspace MIGRANŢI LA FRONTIERA DE VESTshare save 120 16 MIGRANŢI LA FRONTIERA DE VEST

Lasa un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

National