La multi ani tuturor barbatilor!

boanca-la-multi-ani-barbatilorr-INT-300x300

DACA TOT rasfoiam presa sa va incant cu un nou editorial, iata ca de data asta am decis sa acord importanta exclusiva sexului masculin.

De cativa ani, se incearca introducerea unei noi sarbatori anuale. Si nu orice sarbatoare, ci una a barbatilor. De ce nu?! – as spune. Pentru ca voi, barbatii, nu aveti o sarbatoare a voastra, in timp ce noi, fetele, avem chiar doua, de 1 si de 8 martie. Ei bine, se pare ca, intr-o oarecare masura, aceasta zi este deja declarata ziua barbatului, in data de 5 mai. Si nu oarecum, ci cu propunere legislativa, in asa fel incat aceasta zi sa fie declarata si libera!

Glumind putin, bine ca nu s-a concretizat, pentru ca stiti cum sunt femeile! Vor dori si ele rapid una sau doua ale lor si se va ajunge ca romanii sa o tina dintr-o zi libera in alta!

Haideti sa trecem insa si la lucruri mai serioase! Iata motto-ul propus de mine pentru aceasta zi speciala: “Unul pentru toate si toate pentru unul! La multi ani de Ziua Barbatilor!”.

Si cum unui barbat de obicei ii place sa i se faca toate poftele, uite ca a venit vremea sa aiba si el o zi speciala, cum avem noi, femeile. Nu oricum, se anunta prin presa si prin televiziuni, precizandu-se ca sarbatoritii zilei vor avea parte de multa bere, de femei si de voie buna. Exact ceea ce va doriti voi, nu-i asa?!

Cea mai masculina bere din Romania trece intr-o noua etapa si cere drepturile barbatilor, drepturile celor care se sarbatoresc pe 5 mai”, se precizeaza intr-un comunicat de presa al companiei.

Nimic mai corect! Daca este ziua cuiva, este normal sa primească multe cadouri din partea familiei si a prietenilor. “De la aceasta idee am pornit cand ne-am gandit cum am putea sa marcam anul acesta Ziua Barbatului. Raspunsul a fost firesc! Indemnandu-i pe cei apropiati sa ii cadoriseasca pe barbati, pentru ca merita”, a declarat Tiberiu Mercurian, directorul executiv al renumitei beri!

Ziua Barbatului nu este insa doar o sarbatoare a romanilor, ci a devenit un adevarat manifest al barbatilor de pretutindeni. Cu aceasta ocazie si cu respectul pe care il am pentru oamenii care mi-au dat sansa sa scriu, va urez:

LA MULTI ANI TUTUROR BARBATIILOR SI SA AVETI O ZI MINUNATA, PLINA DE DISTRACTIE!

Raluca  Boanca

yim La multi ani tuturor barbatilor!gmail La multi ani tuturor barbatilor!bookmark La multi ani tuturor barbatilor!delicious La multi ani tuturor barbatilor!digg La multi ani tuturor barbatilor!myspace La multi ani tuturor barbatilor!share save 120 16 La multi ani tuturor barbatilor!

One Response to La multi ani tuturor barbatilor!

  1. Cartman says:

    du-te fa la munca, lasa editorialele.

Lasa un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

National