CÂŞTIGUL DE O ZI A INTRAT ÎN BUZUNARUL STATULUI

jandarmeriaechipament

Un echipaj de jandarmi din cadrul grupării mobile, în timp ce executa serviciul de patrulare pe raza municipiului Timişoara, a sesizat la intersecţia dintre străzile Popa ªapcă şi T. Ionescu, un bărbat care folosindu-se de un handicap la un braţ, încerca să adune bani de la şoferii care staţionau la semafor.


Deoarece, bărbatul mai fusese observat şi în alte locuri la cerşit având însă de fiecare dată alt fel de handicap, jandarmii au procedat la reţinerea şi identificarea acestuia. Din primele cercetări efectuate s-a descoperit că, numitul Ovidiu B. de 26 de ani, cu domicilui în oraşul Agnita, jud. Sibiu, practică cerşetoria din anul 2008 şi a fost sancţionat de 19 ori până în prezent pentru apelare la mila publicului, scandaluri, refuz de legitimare, consum de băuturi alcoolice pe domeniul public şi tulburarea liniştii publice în diferite locuri.

În temeiul celor constatate, Ovidiu B, a fost adus la sediul grupării mobile unde, în urma controlului corporal preventiv s-a constatat că nu este invalid şi avea în buzunare suma de 70 de lei, bani pe care-i obţinuse din cerşetorie.

Pentru comiterea infracţiunii de cerşetorie, faptă prevăzută şi sancţionată de art.326. din Codul Penal, bărbatului i-au fost întocmite acte de constatare iar câştigul obţinut de acesta a fost depus la trezorărie, până la finalizarea cercetărilor.

yim CÂŞTIGUL DE O ZI A INTRAT ÎN BUZUNARUL STATULUIgmail CÂŞTIGUL DE O ZI A INTRAT ÎN BUZUNARUL STATULUIbookmark CÂŞTIGUL DE O ZI A INTRAT ÎN BUZUNARUL STATULUIdelicious CÂŞTIGUL DE O ZI A INTRAT ÎN BUZUNARUL STATULUIdigg CÂŞTIGUL DE O ZI A INTRAT ÎN BUZUNARUL STATULUImyspace CÂŞTIGUL DE O ZI A INTRAT ÎN BUZUNARUL STATULUIshare save 120 16 CÂŞTIGUL DE O ZI A INTRAT ÎN BUZUNARUL STATULUI

Lasa un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

National