Pasiunea pentru Poli mai presus de interese

IMG_8512 (Medium)

Piața Operei a luat asta seara locul stadionului Dan Păltinișanu. De la cel mai mic la cel mai mare, suporterii viola au ocupat centrul Timișoarei, marți de la ora 19:00, pentru a-și exprima susținerea necondiționată pentru echipa de suflet, și pentru a protesta împotriva sistemului ticăloșit – corporatist al fotbalului românesc. Timișoara a mai arătat înca o data că poate fi unită la bine și la greu de unul dintre cele mai puternice simboluri: Politehnica.

Cei aproximativ 5.000 de timișoreni prezenți astăzi în Piața Operei sunt printre ultimii români care mai cred cu convingere într-un fotbal curat. Un fotbal care să se apropie măcar tangențial de cel din vest, de care avem parte doar pe micile ecrane. Un fotbal în care să primeze cele petrecute în interiorul dreptunghiului verde.

5.000 de timișoreni furioși au luat cu asalt Piața Operei pentru a-și cere dreptate. Pentru a-și cere echipa înapoi acolo unde îi este locul: în vârful ligii I, și la lumina reflectoarelor de pe marile arene europene. E dreptul pe care Pantilimon, Alexa și ceilalți și l-au câștigat pe merit, în teren, de-a lungul a 34 de partide și a unui an întreg de muncă asiduă. E dreptul pe care și l-au câștigat timișorenii care răgușesc la fiecare meci al echipei, care fredonează „Zi cu soare” și în vis, care tresar atunci când văd violet în fața ochilor.

Valentin Handro

yim Pasiunea pentru Poli mai presus de interesegmail Pasiunea pentru Poli mai presus de interesebookmark Pasiunea pentru Poli mai presus de interesedelicious Pasiunea pentru Poli mai presus de interesedigg Pasiunea pentru Poli mai presus de interesemyspace Pasiunea pentru Poli mai presus de intereseshare save 120 16 Pasiunea pentru Poli mai presus de interese

Lasa un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

National