Goran Bregovic din nou la Timisoara.Galerie foto

DSCF6492 (Small)
Faimosul compozitor si muzician a sustinut  un concert in aer liber la Timisoara, in Parcul Rozelor. Goran Bregovic revine pe scena Timisoarei in cadrul actiunilor “Arta contra drog” organizate de Asociatia Culturala de Teatru, Muzica si Film “Dracula” si EURAD.

 

Spectacolul din aceasta seara debuteaza sub semnul bunei dispozitii prin intermediul celor catorva cuvinte adresate publicului de catre actorul Ion Dichiseanu, menite sa prezinte intrarea pe scena a marelui artist. “Incalzirea” este facuta cu abilitate de cantareata Anca Pop, nume inca necunoscut pentru muzica din Romania, dar care, in Statele Unite si-a facut deja intrarea.
Alaturi de varianta restransa a orchestrei Wedding and Funeral, compozitorul umple orasul de pe Bega de ritm balcanic, reusind sa tina publicul in picioare pe toata durata concertului.  Bun actor, pe langa talentele sale muzicale, Bregovic joaca pe scena Parcului Rozelor un rol inimitabil: pastreaza piesa de rezistenta Kalashnikov pentru final, incheind astfel apoteotic concertul. Bregovic sustine inca un concert remarcabil care va ramane, cu siguranta, mult timp in memoria timisorenilor.

Viorel Iuga si Tania Popescu

Galerie foto

yim Goran Bregovic din nou la Timisoara.Galerie fotogmail Goran Bregovic din nou la Timisoara.Galerie fotobookmark Goran Bregovic din nou la Timisoara.Galerie fotodelicious Goran Bregovic din nou la Timisoara.Galerie fotodigg Goran Bregovic din nou la Timisoara.Galerie fotomyspace Goran Bregovic din nou la Timisoara.Galerie fotoshare save 120 16 Goran Bregovic din nou la Timisoara.Galerie foto

Lasa un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

National