Repetitii pentru concertul Timisoara Gospel Project

TGP

Mai bine de o saptamana 80 de coristi animati de pasiunea pentru gospel se pregatesc in cadrul Bisericii Reformate pentru Concertul You raise me up.

Timișorenii sunt invitați duminică 5 iunie la orele 20 la Biserica Millennium (Piața Romanilor) la concertul extraordinar de gospel You raise me up, cu care se va încheia Ediția a VII-a The Timisoara Gospel Project. Intrarea este liberă, se acceptă donații pentru centrul de îngrijire paliativă “Casa Milostivirii Divine”.


Optzeci de coriști animați de pasiunea pentru gospel și o cauză bună vor cânta de la negro spirituals pînă la pop creștin sub conducerea muzicală a tânărului dirijor german Dominic Samuel Fritz, fondatorul acestui proiect în același timp muzical și caritabil.

Invitații speciali ai acestei ediții sunt cunoscuta solistă de blues Mirela Iacob, Petre Ionuțescu (trompetă și clape), Teo Milea (pian), Zsolt Szabo (chitară), Mihai Moldoveanu (bass) și Levi Molnar (tobe).

Cu atâția coriști “cu muzica în sânge și un strop de nebunie”, un dirijor de un entuziasm molipsitor și crema muzicienilor din Timișoara, concertul are toate șansele să ridice publicul în picioare. După o săptămână de repetiții obositoare, dar care le-a adus bucuria gospelului în suflet, coriștii speră ca duminică această bucurie împărtășită cu publicul să fie mai mare decât Biserica Millennium” , declara organizatorii evenimentului.

Nu ratați concertul You raise me up, care promite să devină evenimentul muzical al anului!

Andrei Bancsov

Galerie foto

yim Repetitii pentru concertul Timisoara Gospel Projectgmail Repetitii pentru concertul Timisoara Gospel Projectbookmark Repetitii pentru concertul Timisoara Gospel Projectdelicious Repetitii pentru concertul Timisoara Gospel Projectdigg Repetitii pentru concertul Timisoara Gospel Projectmyspace Repetitii pentru concertul Timisoara Gospel Projectshare save 120 16 Repetitii pentru concertul Timisoara Gospel Project

Lasa un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

National