Romania ramane in cursa pentru calificarea la Euro 2012.GALERIE FOTO!

ROMANIA - BOSNIA_0410 (Small)

Reprezentativa de fotbal a României a câştigat partida disputată la Bucureşti cu Bosnia, scor 3-0 şi a reintrat în cărţile calificării pentru Euro 2012. Romania a avut aseara o cu totul alta fata, de la spectatori, pana la echipa si organizatori.

Stadionul Giulesti a fost plin cu suporteri si steaguri tricolore. Cei din Bosnia au fost sustinuti doar de 350-400 de suporteri, datorita carora, meciul a fost intrerupt 2 minute, pentru manifestari de huliganism.
Si acum despre desfasurarea meciului : Mutu & Co. a dominat meciul de la inceput pana la fluierul final. Prima ocazie a tricolorilor a fost in minutul 9, cand Sapunaru a batut un aut de pe partea dreapta iar Muresan a deviat cu capul mingea in poarta. Golul a fost anulat datorita ca Sapunaru nu a executat corect aruncarea de la marginea terenului.
In minutul 20 oaspeti au inscris si ei, dar golul a fost anulat dupa unele discutii intre arbitri. Romania domina meciul iar Bosnia iesea doar pe contraatac, ca si atunci cand vedeta bosniacilor, Dzeko a fost deposedata in careu de catre Muresan in minutul 33. Rat a avut numeroase actiuni pe partea stanga incheiate cu centrari periculoase. Doua au fost fructificate de catre Mutu (37) si Marica (41).
Dupa pauza a intrat si Ibisevici la Bosnia, antrenorul sperand in revitalizarea atacului. Dar tot Romania ataca, Torje scapanad de 2 ori singur cu portarul advers, ratandu-le cu seninatate. (53). Marica in minutul 55 a reusit dubla printr-o executie foarte frumoasa in minutul 55.
Prima schimbare a lui Lucescu a fost in minutul 63, atunci cand Sanmartean a fost inlocuit de Tanase. Primul sut pe poarta lui Tatarusanu a fost in minutul 73, dar portarul nostru a fost la post. In ultimile 10 minute ale partidei autorii golurilor au fost schimbati in ovatiile spectatorilor fiin inlocuiti cu stelistul Surdu si cu dinamovistul Marica.
In minutul 94, Torje a avut o poatrundere pe partea dreapta a atacului roman, fiind faultat in careu, arbitrul suedez dictand penalty. Cel mai ovationat jucator de pe stadion, Sapunaru a executat slab penaltyul, dandu-i posibilitatea portarului bosniac sa apere in 2 timpi.
Cei mai buni jucatori au fost : la Romania : Marica (autor a 2 goluri), Rat (doua centrari perfecte la primele 2 goluri), iar la Bosnia a fost portarul care a tinut scorul doar 3-0.

Echipele de start:

România: Tătăruşanu – Săpunaru, Tamaş, Papp, Raţ – Torje, Mureşan, Bourceanu, Sânmărtean – Marica, Mutu. Au mai jucat: Tănase, Surdu, Alexe.

Bosnia: Hasagic - Mujdza, Mravac, Spahic, Lulic – Misimovic, Pjanic, Medunjanin - Ibricic, Dzeko, Rahimic. Au mai jucat: Ibisevic, Stilic, Muslimovic

Valentin Handro & Cosmin Ciausu

Foto: Mihai Mitescu

Galerie foto

yim Romania ramane in cursa pentru calificarea la Euro 2012.GALERIE FOTO! gmail Romania ramane in cursa pentru calificarea la Euro 2012.GALERIE FOTO! bookmark Romania ramane in cursa pentru calificarea la Euro 2012.GALERIE FOTO! delicious Romania ramane in cursa pentru calificarea la Euro 2012.GALERIE FOTO! digg Romania ramane in cursa pentru calificarea la Euro 2012.GALERIE FOTO! myspace Romania ramane in cursa pentru calificarea la Euro 2012.GALERIE FOTO! share save 120 16 Romania ramane in cursa pentru calificarea la Euro 2012.GALERIE FOTO!

Lasa un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

National