Logani pentru Viata

Logani pentru viata

Consiliul Elevilor Loga cu sprijinul Asociatiei Absolventilor din Colegiul National “C.D.Loga” Timisoara va organiza marti, 7 iunie 2011 de la orele 18:00 la Sala Capitol evenimentul caritabil “Logani pentru Viata “.
In cadrul spectacolului, ce se intinde pe aproximativ doua ore si jumatate, vor exista momente de muzica, dans si teatru. Vor evolua elevii liceului si trupa de teatru Hooleelogans, urmand ca banii obtinuti din vanzarea biletelor sa fie donati la sectia de oncologie a Spitalului de Copii “Louis Turcanu” Timisoara.


Astfel organizatorii se asteapta la un numar cat mai mare de participanti in speranta ca vor obtine cat mai multi bani pentru aceasta actiune caritabila. “  Credem ca problema copiilor de la spitalul “Louis Turcanu” este de fapt o problema a comunitatii, trebuie sa ne mobilizam si sa ii ajutam”, a declarat  Mihai Ungar, presedintele Consiliului Elevilor din Liceul Loga. Evenimentul este sprijinit de Asociatia Absolventilor de la Colegiul National “C.D Loga ” Timisoara si cadrul profesoral, reprezentat prin 4 profesori care s-au implicat : Adriana Olariu, Isabela Samfirescu, Cosmin Ancuta si Alexandru Iovanovici.

Bogdan P.

yim Logani pentru Viatagmail Logani pentru Viatabookmark Logani pentru Viatadelicious Logani pentru Viatadigg Logani pentru Viatamyspace Logani pentru Viatashare save 120 16 Logani pentru Viata

Lasa un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

National