AUTOTURISM RADIAT DIN CIRCULAŢIE DEPISTAT LA CENAD

cenad1

Poliţiştii de frontieră timişeni au depistat un bărbat care a vrut sa intre în ţară cu un autoturism radiat din circulaţie.
În data de 07.06.2011, la Punctul de Trecere a Frontierei Cenad, s-a prezentat pentru a intra în ţară, conducând un autoturism marca Mercedes, cetăţenul român, Dumitru L, în vârstă de 29 de ani, din judeţul Dolj.


Cu ocazia formalităţilor de frontieră, conducătorului auto i-au fost solicitate la control şi documentele maşinii, în urma verificărilor stabilindu-se că autoturismul figurează ca radiat din circulaţie din luna aprilie 2011, iar numerele de inmatriculare aplicate erau atribuite unui autoturism marca Renault.
În cauză a fost întocmită lucrare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat şi cu numere false de înmatriculare.

yim AUTOTURISM RADIAT DIN CIRCULAŢIE DEPISTAT LA CENADgmail AUTOTURISM RADIAT DIN CIRCULAŢIE DEPISTAT LA CENADbookmark AUTOTURISM RADIAT DIN CIRCULAŢIE DEPISTAT LA CENADdelicious AUTOTURISM RADIAT DIN CIRCULAŢIE DEPISTAT LA CENADdigg AUTOTURISM RADIAT DIN CIRCULAŢIE DEPISTAT LA CENADmyspace AUTOTURISM RADIAT DIN CIRCULAŢIE DEPISTAT LA CENADshare save 120 16 AUTOTURISM RADIAT DIN CIRCULAŢIE DEPISTAT LA CENAD

Lasa un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

National