CONCURSURI DE BILIARD LA CLUBUL BLACKBOX, ÎN IULIUS MALL

bestofthewest2

Începând cu 11 iunie, clubul BlackBox îi invită pe pasionaţii de biliard la adevărate competiţii de măiestrie. În fiecare sâmbătă, de la ora 12.00, clienţii IULIUS MALL Timişoara vor avea ocazia să demonstreze cât de bine mânuiesc tacul în cadrul concursului săptămânal “BEST OF THE WEST”. Printre participanţi se numără şi laureatul la Belgrad Open, o importantă întrecere de biliard.


Înscrierile se fac la recepţia clubului BlackBox, iar câştigătorii sunt recompensaţi cu sesiuni nelimitate de antrenament.

BlackBox este cel mai modern şi cel mai mare club de petrecere a timpului liber din Timişoara, unde clienţii pot practica bowling, biliard, snooker sau darts. Clubul se adresează tuturor celor care doresc să îşi exerseze hobby-urile împreună cu prietenii, dar şi profesioniştilor în domeniu.

yim CONCURSURI DE BILIARD LA CLUBUL BLACKBOX, ÎN IULIUS MALLgmail CONCURSURI DE BILIARD LA CLUBUL BLACKBOX, ÎN IULIUS MALLbookmark CONCURSURI DE BILIARD LA CLUBUL BLACKBOX, ÎN IULIUS MALLdelicious CONCURSURI DE BILIARD LA CLUBUL BLACKBOX, ÎN IULIUS MALLdigg CONCURSURI DE BILIARD LA CLUBUL BLACKBOX, ÎN IULIUS MALLmyspace CONCURSURI DE BILIARD LA CLUBUL BLACKBOX, ÎN IULIUS MALLshare save 120 16 CONCURSURI DE BILIARD LA CLUBUL BLACKBOX, ÎN IULIUS MALL

Lasa un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

National