SOFER DE AMBULANTA SURPRINS BAUT LA VOLAN

ambulanta_resize_b

Poliţiştii din cadrul Serviciului Rutier Timiş, au depistat astăzi, pe DN 59 , pe raza localităţii ªad, din judeţul Timiş, un şofer al Serviciului de Ambulanţă Gătaia care conducea un autoturism de serviciu, cu viteză peste limita impusă de lege în localitate, dar fără a avea în funcţiune semnalele acustice şi luminoase. În fapt, L. I. , de 41 de ani, din Gătaia, angajat al Serviciului de Ambulanţă Gătaia, în timp ce conducea un autoturism din dotare a fost surprins de aparatul radar cu o viteză de 72 km/h în localitatea timişeană ªag. Deoarece conducătorul auto emana vapori de alcool, acesta a fost testat de către poliţişti  cu aparatul etilotest, care a indicat o valoare de 0,24mg/l alcool pur în aerul expirat.


Poliţiştii i-au reţinut bărbatului permisul de conducere pentru 90 zile şi i-au întocmit acestuia proces-verbal de contravenţie pentru comiterea a patru contravenţii deoarece pe lângă faptul că circula cu o viteză peste limita legală impusă în localitate şi se afla sub influenţa băuturilor alcoolice, şoferul ambulanţei nu purta centura de siguranţă şi nu avea asupra nici un document cu care să se legitimeze în faţa oamenilor legii .
Pentru cumularea celor patru contravenţii, conducătorul auto a fost sancţionat cu o amendă în valoare de 1273 de lei.
Acţiunile poliţiştilor rutieri din judeţul Timiş vor continua şi în perioada următoare.

yim SOFER DE AMBULANTA SURPRINS BAUT LA VOLANgmail SOFER DE AMBULANTA SURPRINS BAUT LA VOLANbookmark SOFER DE AMBULANTA SURPRINS BAUT LA VOLANdelicious SOFER DE AMBULANTA SURPRINS BAUT LA VOLANdigg SOFER DE AMBULANTA SURPRINS BAUT LA VOLANmyspace SOFER DE AMBULANTA SURPRINS BAUT LA VOLANshare save 120 16 SOFER DE AMBULANTA SURPRINS BAUT LA VOLAN

2 Responses to SOFER DE AMBULANTA SURPRINS BAUT LA VOLAN

  1. viorica s. says:

    e salvarea spitalului de psihiatrie gataia nu a serviciului de ambulanta gataia si atunci va intreb: care serviciu, care ambulanta… vinovat nu este soferul ci conducerea spitalului, care ar trebui puscata, pentru ca demisa ar fi prea putin, daca facea vreun accident… aceasta conducere este o gasca de afaceristi si incompetenti pusi doar pe criterii politice de la managerul madam Sargan Cornelia, nora primarului din localitate, partidul PD-L cercetata penal ca si socrul ei Sargan Iosif, directoarea medicala care vinde produse spitalului printr-o societate comerciala si toti ceilalti medici, care vin in haita la serviciu la ora 10-11 si pleaca la ora 13, zilnic, plini si incarcati cu medicamente si plocoane de la apartinatorii pacientilor.RUSINE SA LE FIE.DE ACEEA NE MERGE ASA DE BINE IN TARA ASTA.Domnilor ziaristi va rog sa verificati cele afirmate.

  2. viorica s. says:

    Pacat de un spital cu vechi traditii in zona banatului lasat sa fie condus de anumite grupuri de interese,nominalizate politic, care au initiat distrugerea spitalului (sora)din jebel pentru a ramane nora primarului Sargan manager, refuzand comasarea cu spitalul judetean timisoara (clasificare I cu finantare pe masura)in dauna categoriei V (dupa jebel,catg.IV), iar acum da angajati afara sau le vor taia din salarii.DAR CE CONTEAZA,NORA MEA E MARE MANAGER LA GATAIA, daca acceptau comasarea cu spitalul judetean, nora nu mai era manager si angajatii nu simteau reducerile de posturi si taierea salarilor.
    ANGAJATI AI SPITALULUI, VOTATI CLANUL SARGAN SA RAMANA NORA MANAGER! poate in perioada de managerat o sa invete sa si scrie ca de silabisit a inceput… sa ceara, (lucruri mici) a primit doar un cadou (aparat telefonic de ultima generatie) de la firma de telefonie mobila (aia cu acel contract problema pentru care este urmarita penal de organele statului ) care are toate functiunile si are si alfabetul in memoria sa.

Lasa un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

National