MATERIAL LEMNOS CONFISCAT! Video!

dulapi

Pe plan economic, evaziunea fiscala influenţează negativ desfăşurarea concurenţei, iar sub aspect social determina creşterea obligaţiilor fiscale suportate de restul contribuabililor şi nemulţumiri în rândul populaţiei. In data de 10.06.2011, începând cu ora 09.00, lucrătorii de poliţie din cadrul Secţiei Patru Politie, împreună cu ingineri din cadrul Inspectoratului Teritorial Regim Silvic şi de Vânătoare Timişoara, lucrători din cadrul Direcţiei Silvice Timiş şi comisari Gărzii Financiare Timiş, au efectuat activităţi de control la societăţile comerciale din Piaţa Mehala, din municipiul Timişoara, care au ca obiect de activitate comercializarea materialului lemnos.


În urma acţiunii, oamenii legii au ridicat în vederea confiscării cantitatea de 70,5 m³ de cherestea în valoare de 30.000 de lei şi au fost aplicate opt sancţiuni contravenţionale în valoare totală de 40.000 de lei, acolo unde s-a constat că nu sunt respectate prevederile Legii 171/2010.

La controlul efectuat în depozitul de materiale lemnoase de pe strada Basarabia, din Timişoara, a fost găsită cantitatea de 67,319 m³ de cherestea, specia brad, pentru care societatea comercială nu deţinea documente legale de provenienţă. Întreaga cantitate de material lemnos a fost ridicată în vederea confiscării şi predată în custodia Ocolului Silvic Timişoara. În cauză reprezentanţii societăţii au fost sancţionaţi cu amendă în valoare de 5.000 de lei.
La controlul efectuat la depozitul de materiale lemnoase situat pe strada Crişan, din municipiu, a fost găsită cantitatea de 3,2 mc cherestea specia brad, pe care societatea a primit-o în gestiune cu Avize de Însoţire din care nu rezultă provenienţa legală. Reprezentanţii societăţii au fost sancţionaţi contravenţional cu suma de 10.000 de lei, iar cei 3,2 mc de cherestea au fost confiscaţi valoric, fiind în valoare de 1083,36 lei.
Totodată, patru firme au fost sancţionate cu 5000 lei, fiecare, pentru neîmprejmuirea de către deţinători a depozitelor, a altor spatii destinate depozitarii temporare şi/sau a instalaţiilor de prelucrare a materialelor lemnoase, iar altei societăţi i-a fost aplicată sancţiune, tot în valoare de 5.000 lei pentru nerespectarea prevederilor legale privind modul de completare şi eliberare a avizelor de însoţire a materialelor lemnoase.

Astfel de acţiuni vor continua şi în perioada următoare.

VIDEO:

yim MATERIAL LEMNOS CONFISCAT! Video!gmail MATERIAL LEMNOS CONFISCAT! Video!bookmark MATERIAL LEMNOS CONFISCAT! Video!delicious MATERIAL LEMNOS CONFISCAT! Video!digg MATERIAL LEMNOS CONFISCAT! Video!myspace MATERIAL LEMNOS CONFISCAT! Video!share save 120 16 MATERIAL LEMNOS CONFISCAT! Video!

Lasa un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

National