TENTATIVA DE FURT LA UN MAGAZIN DIN CENTRUL TIMISOAREI

tricouri vara furt

Luni, 13 iunie, un echipaj din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Timiş a fost solicitat să intervină pentru soluţionarea unui caz de furt ce a avut loc într-un magazin situat în zona centrală a municipiului Timişoara.
La faţa locului, jandarmii au identificat o tânără care fusese reţinută de către agentul de pază la ieşirea din magazin. Tânăra intrase în camera de probă cu un tricou, i-a tăiat dispozitivul de siguranţă şi apoi a ascuns tricoul în poşetă. A vrut să iasă din magazin fără a plăti dar a fost oprită de agentul de pază.


Lucrătorii magazinului au chemat de urgenţă jandarmii. După verificările efectuate, s-a stabilit că tânăra, Mioara C., în vârstă de 20 de ani, este din judeţul Mehedinţi şi este studentă la Facultatea de Medicină din Timişoara.
În faţa dovezilor, tânăra a recunoscut cele întâmplate dar a precizat că nu a rezistat tentaţiei de a-şi achiziţiona un tricou din colecţia de vară.
Jandarmii i-au întocmit actele premergătoare începerii urmăririi penale pentru săvârşirea infracţiunii de furt calificat.

yim TENTATIVA DE FURT LA UN MAGAZIN DIN CENTRUL TIMISOAREIgmail TENTATIVA DE FURT LA UN MAGAZIN DIN CENTRUL TIMISOAREIbookmark TENTATIVA DE FURT LA UN MAGAZIN DIN CENTRUL TIMISOAREIdelicious TENTATIVA DE FURT LA UN MAGAZIN DIN CENTRUL TIMISOAREIdigg TENTATIVA DE FURT LA UN MAGAZIN DIN CENTRUL TIMISOAREImyspace TENTATIVA DE FURT LA UN MAGAZIN DIN CENTRUL TIMISOAREIshare save 120 16 TENTATIVA DE FURT LA UN MAGAZIN DIN CENTRUL TIMISOAREI

Lasa un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

National