TOPLESS SHOW SI IN CLUB HEAVEN! GALERIE FOTO!

heaventimisoara8

Iubim sa fim in Heaven – Brilliantissimo, asa suna anuntul party-ului de aseara pentru Heaven Outdoor Club, spectacol sustinut de Budoar Dancers. Show-ul a inceput undeva in jurul ore 1:30 si a tinut aproape 45 de minute, timp in care cele 5 dansatoare si 2 dansatori au facut aproape orice in afara de tumbe: s-au apropiat de audienta, au dansat pentru ei si in fata lor, au dansat impreuna cu ei.


Si, pentru ca orice show pacatos are putina culoare in el, dansatoarele si-au dezgolit nurii spre deliciul audientei prezente. Si dansul a continuat, si mai puternic si vibrant, intr-o noapte asa cum au promis organizatorii ca va fi.
O seara pe gustul petrecaretilor care au ales si de aceasta data Heaven Studio pentru sambata seara.

Bogdan P.

GALERIE FOTO:


yim TOPLESS SHOW SI IN CLUB HEAVEN! GALERIE FOTO!gmail TOPLESS SHOW SI IN CLUB HEAVEN! GALERIE FOTO!bookmark TOPLESS SHOW SI IN CLUB HEAVEN! GALERIE FOTO!delicious TOPLESS SHOW SI IN CLUB HEAVEN! GALERIE FOTO!digg TOPLESS SHOW SI IN CLUB HEAVEN! GALERIE FOTO!myspace TOPLESS SHOW SI IN CLUB HEAVEN! GALERIE FOTO!share save 120 16 TOPLESS SHOW SI IN CLUB HEAVEN! GALERIE FOTO!

Lasa un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

National