Robotii de la Cluj – Ce s-a intamplat la TIFF? VEZI VIDEO!

1

Cum s-au adunat atatia oameni la ROboTIFFare, doar Trompi stie. Daca ati fost marti acolo, va multumim imens de enorm de mult (voi sunteti miezu, crema, frisca si cireasca de pe tort), daca nu ati reusit sa ajungeti, v-am pregatit un scurt montaj cu ce s-a intamplat la TIFF Meeting Point (pentru ca stim ca vroiati sa ajungeti, dar n-ati reusit si va multumim si voua pentru tot sprijinul acordat si pentru all the warm fuzzy feelings).


S-a stat pe scaune, in picioare, pe scari sau pe iarba (ce bine o duc unii) – bottom line-ul e ca am fost acolo sa ne bucuram impreuna de RObotzi. S-a ras mult si s-a aplaudat mult si noi am ramas uimiti ore intregi de multimea adunata sa se bucure de “pastilele” robotice – a fost o confirmare in plus a faptului ca nu muncim 12-16 ore pe zi degeaba si ca legaturile formate in online pot fi fructificate cu succes in evenimente offline.

Ne cerem scuze administratorilor muzeului daca au existat incidente provocate de marea de fani, noi ne asteptam la o mana de oameni. Ne cerm scuze si fanilor care nu au incaput si au fost nevoiti sa se uite din strada, dar daca se deschideau portile sa urce lume si la balcoane, riscam sa daramam cladirea (la modul cel mai serios) si articolul acesta s-ar fi numit: “Creative Monkeyz au demolat Muzeul de Arta”. Nu ca ar fi fost rau… dar “faceam istorie” intr-un mod neplacut.

Multumim TIFF-ului pentru tot – si, evident, speram sa colaboram si pe viitor. Poate harder, better, faster, stronger la editia urmatoare.

Deoarece evenimentul ne-a mancat cateva zile pe care trebuia sa le dedicam ultimului episod, acesta va aparea doar maine. Nu aruncati cu cepe – incercam sa va calmam furia (ca sa nu o simtim), cu un goodies pack 4 (e pe vine…). Si, cel mai probabil, in timp ce cititi post-ul asta, Codin si Ramoo “sapa” intens in animatie.

Pentru cei care nu au fost acolo (“N-ai fost acolo!”) – lucram la o solutie – incercam sa gandim un “show” pe care sa-l transportam din oras in oras. Care sa includa si proiectii, si bumtzi-bumtzi si “be gu mine”. Se anunta o vara interesanta!

VIDEO:

;

 

Sursa:  creativemonkeyz.com

 

yim Robotii de la Cluj   Ce s a intamplat la TIFF? VEZI VIDEO!gmail Robotii de la Cluj   Ce s a intamplat la TIFF? VEZI VIDEO!bookmark Robotii de la Cluj   Ce s a intamplat la TIFF? VEZI VIDEO!delicious Robotii de la Cluj   Ce s a intamplat la TIFF? VEZI VIDEO!digg Robotii de la Cluj   Ce s a intamplat la TIFF? VEZI VIDEO!myspace Robotii de la Cluj   Ce s a intamplat la TIFF? VEZI VIDEO!share save 120 16 Robotii de la Cluj   Ce s a intamplat la TIFF? VEZI VIDEO!

Lasa un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

National