Reţinut de poliţişti după ce a înşelat mai multe persoane

arrrrest

În urma unor investigaţii complexe, poliţiştii de investigare a fraudelor din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Timiş, au reţinut o persoană suspectată de săvârşirea infracţiunii de înşelăciune cu consecinţe deosebit de grave. Fiind în continuarea cercetărilor într-un dosar penal prind pe R.I.D., de 44 de ani din localitatea Ghiroda, judeţul Timiş, cu avizul procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Timiş a fost dispusă schimbarea încadrării juridice, cercetarea penală fiind extinsă, pentru săvârşirea infracţiunii de înşelăciune cu consecinţe deosebit de grave.
Acesta, în calitate de administrator al unei societăţi comerciale din localitatea Giarmata Vii, judeţul Timiş, a indus în eroare reprezentanţii mai multor societăţi comerciale de pe raza judeţului Timiş şi din ţară achiziţionând materiale de construcţii pentru plata cărora a emis ca instrumente de plată file de cec şi bilete la ordin care la scadenţă au fost refuzate la plată pe motiv de lipsă totală disponibil, client aflat în interdicţie bancară, litigiu cu privire la dreptul de proprietate, file de cec anulate.

Totodată a încheiat un contract de execuţie a unui imobil încasând contravaloarea lucrării pe care nu a executat-o, inducând în eroare partea contractantă în scopul obţinerii folosului material.

Prin activitatea sa infracţională R.I.D., a creat un prejudiciu total în valoare de peste 975.000 de lei.

Persoana în cauză a fost reţinută pe bază de ordonanţă de reţinere, urmând ca în cursul zilei de azi să fie prezentată Parchetului de pe lângă Tribunalul Timiş.

Poliţiştii vor continua cercetările în vederea documentării întregii activităţi infracţionale şi a recuperării prejudiciului cauzat.

yim  Reţinut de poliţişti după ce a înşelat mai multe persoanegmail  Reţinut de poliţişti după ce a înşelat mai multe persoanebookmark  Reţinut de poliţişti după ce a înşelat mai multe persoanedelicious  Reţinut de poliţişti după ce a înşelat mai multe persoanedigg  Reţinut de poliţişti după ce a înşelat mai multe persoanemyspace  Reţinut de poliţişti după ce a înşelat mai multe persoaneshare save 120 16  Reţinut de poliţişti după ce a înşelat mai multe persoane

Lasa un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

National