Dezastru la BAC 2011! La 4 licee din Timisoara n-a promovat nimeni. Nici o medie de 10 la Bacalaureat in Timis!

rezultate.bacalaureat

Rezultate catastrofale la examenul de Bacalaureat din acest an in Timisoara! La patru dintre licee nimeni nu a reusit sa ia note de trecere la toate probele, astfel ca nimeni nu a promovat Bac-ul. Este vorba de liceul UMT (T. Tanasescu) la care niciun elev nu a trecut examenul de Bacalaureat 2011. Cel de-al doilea liceu din Timisoara la care nu s-a inregistrat niciun promovat este liceul CFR. Nici aici, niciun candidat nu a fost in stare sa ia nota de trecere la toate probele de examen.


Aceeasi situatie incredibila s-a inregistrat la liceele  Alimentar si Agricol. Nimeni nu a reusit sa treaca bacalaureatul.
Sunt si licee la care numarul promovatilor tinde catre zero
La Liceul Energetic un singur elev a luat Bac-ul, iar la Electrotimis sunt doar 2 promovati.
Rezultatele sunt uimitoare si la cateva licee de elita din Timisoara. Spre exemplu, la Liceul Grigore Moisil 18 elevi au picat bacalaureatul la aceasta sesiune.
In scurt timp incepe afisarea notelor la centrele de examinare din Timisoara!

UPDATE: Nimeni nu a reusit in Timis sa ia medie de 10 la bacalaureatul din acest an. Niciun elev nu are la toate probele nota maxima.
Din cei aproximativ 7000 de elevi care au dat Bac-ul in aceasta sesiune, mai putin de 100 au mediile intre 9.00 si 9.99.
_______________________
UPDATE: In Timis, aproximativ 30% dintre elevi au promovat examenul de Bacalaureat 2011.
In urma cu un an, in 2010,  promovabilitatea era de 82% in Timis.
_________________________
UPDATE: Mu..e, Funeriu! Ministrul Educatiei injurat cu …vopsea la Timisoara la afisarea notelor la BAC! Furiosi ca au picat pe capete, cativa elevi au mazgalit un loc de afisare a rezultatelor la examen.
______________________

Sursa: www.opiniatimisoarei.ro

yim Dezastru la BAC 2011! La 4 licee din Timisoara n a promovat nimeni. Nici o medie de 10 la Bacalaureat in Timis!gmail Dezastru la BAC 2011! La 4 licee din Timisoara n a promovat nimeni. Nici o medie de 10 la Bacalaureat in Timis!bookmark Dezastru la BAC 2011! La 4 licee din Timisoara n a promovat nimeni. Nici o medie de 10 la Bacalaureat in Timis!delicious Dezastru la BAC 2011! La 4 licee din Timisoara n a promovat nimeni. Nici o medie de 10 la Bacalaureat in Timis!digg Dezastru la BAC 2011! La 4 licee din Timisoara n a promovat nimeni. Nici o medie de 10 la Bacalaureat in Timis!myspace Dezastru la BAC 2011! La 4 licee din Timisoara n a promovat nimeni. Nici o medie de 10 la Bacalaureat in Timis!share save 120 16 Dezastru la BAC 2011! La 4 licee din Timisoara n a promovat nimeni. Nici o medie de 10 la Bacalaureat in Timis!

Lasa un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

National