BAC Caraş-Severin: 127 de lucrări la română anulate, fiind identice

caras

Un număr de 127 de lucrări de la proba de Limba şi literatura română a examenului de Bacalaureat au fost anulate în judeţul Caraş-Severin, după ce profesorii care au corectat au constatat, sâmbătă, că toate acestea erau identice, potrivit Agerpres. Inspectoratul ªcolar Judeţean Caraş-Severin a demarat o anchetă administrativă şi, la începutul săptămânii viitoare, va sesiza şi Poliţia în acest caz.


“Ca urmare a sesizărilor făcute de 17 profesori evaluatori, din Centrul zonal de evaluare, a fost dispusă o comisie, care să verifice dacă cele sesizate sunt adevărate. Este vorba de 127 de lucrări, care sunt identice, la subiectele 1 şi 2, de la Limba română, care presupuneau un grad mare de originalitate. Prin urmare, s-a hotărât anularea acestor lucrări şi eliminarea candidaţilor din examen, conform art. 96, alin. 2, privind metodologia şi desfăşurarea examenului de Bacalaureat 2011″, a declarat, prof. Adrian Doxan, inspector general şcolar la ISJ Caraş-Severin.
El a precizat că urmează ca pe parcursul zilei de luni să fie anunţate organele abilitate privind desfăşurarea unei anchete referitoare la fraudă.
“Frauda s-a petrecut la două centre de organizare a Bacalaureatului din Caransebeş, de la Grupul ªcolar Auro şi Grupul ªcolar Forestier. În funcţie de rezultatele anchetei şi ale cercetării disciplinare, vor fi luate şi măsurile, în consecinţă”, a spus Adrian Doxan.

yim BAC Caraş Severin: 127 de lucrări la română anulate, fiind identicegmail BAC Caraş Severin: 127 de lucrări la română anulate, fiind identicebookmark BAC Caraş Severin: 127 de lucrări la română anulate, fiind identicedelicious BAC Caraş Severin: 127 de lucrări la română anulate, fiind identicedigg BAC Caraş Severin: 127 de lucrări la română anulate, fiind identicemyspace BAC Caraş Severin: 127 de lucrări la română anulate, fiind identiceshare save 120 16 BAC Caraş Severin: 127 de lucrări la română anulate, fiind identice

Lasa un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

National