TINERII DIN TIMISOARA AU O MARE SANSA SA DEVINA OLIMPICI!

271536_159923140744751_100001811994914_335270_6559604_o

Tinerii de peste 18 ani care visat să devină olimpici și cărora până acum nu le-a surâs soarta își pot încerca norocol la … OLIMPIADA DE BÃUTURÃ. Miercuri seara va avea loc o petrecere incendiară în Art Club 700, locul în care distracția este mereu pe primul loc. Fetele pot participa la proba de rapiditate în shoot-uri, iar băieții, împreună cu partenerele lor (una sau mai multe) se pot duela la proba de halbere viteză.


Participanții primesc de băut gratis, iar premiile vor fi și ele în băutură. De atmosferă se ocupă maestrul acestor gen de distracții, D.Jay DaS@!nt, alături de mc-ul casei, Viktor. Intrarea la show-ul din această miercuri este liberă.

Tot miercuri, începe și Campionatul de tricouri ude, cu premii totale în valoare de 1.000 de euro cash, pe lângă alte premii în obiecte sau băutură la discreție.

Campionatul se desfășoară timp de opt etape, în fiecare miercuri la Porky’s și în fiecare sâmbătă la Dublin Express, pe durata întregii luni ai lui Cuptor. Deschiderea va fi miercurea aceasta, în 6 iulie, iar marea finală se va desfășura în 30 iulie, la Dublin Express. Premiile de fiecare etapă sunt 50 de euro pentru câștigătoare, iar cele din finală sfidează orice concurență: se dau 400 de euro (bani cash) pentru câștigătoare și 200 de euro pentru cea care ocupă locul 2. Nici ocupanta locului 3 nu pleacă cu buza umflată, deoarece câștigă și ea o seară în care poate să bea gratis alături de prietenele sale în Dublin Express. Pe lângă aceste premii, participantele primesc băutură din partea casei și au parte de distracție ca la carte. Atmosfera va fi întreținută, pe rând, de către MC Space, Smiley C și D.Jay DaS@!nt.

Campionatul se desfășoară după cum urmează:

6, 13, 20 și 27 iulie (miercuri de miercuri) la Porky’s

9, 16, 23 si 30 iulie (sâmbătă de sâmbătă) la Dublin Express

Intrarea este liberă la toate cele opt seri.

 

Bogdan P.

 

yim TINERII DIN TIMISOARA AU O MARE SANSA SA DEVINA OLIMPICI!gmail TINERII DIN TIMISOARA AU O MARE SANSA SA DEVINA OLIMPICI!bookmark TINERII DIN TIMISOARA AU O MARE SANSA SA DEVINA OLIMPICI!delicious TINERII DIN TIMISOARA AU O MARE SANSA SA DEVINA OLIMPICI!digg TINERII DIN TIMISOARA AU O MARE SANSA SA DEVINA OLIMPICI!myspace TINERII DIN TIMISOARA AU O MARE SANSA SA DEVINA OLIMPICI!share save 120 16 TINERII DIN TIMISOARA AU O MARE SANSA SA DEVINA OLIMPICI!

Lasa un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

National