Elite Model Look 2011 caută cele mai frumoase bănăţence

Elite Model Look

Cel mai prestigios concurs de modele din lume vine şi în oraşul de pe Bega pentru a-şi selecta candidatele. În perioada 7-10 iulie, între orele 12:00-21:00, la Iulius Mall din Timişoara, se va organiza un casting pentru finala naţională a “SCHWARZKOPF ELITE MODEL LOOK ROMÂNIA 2011″.

Fetele care doresc să participe la acest concurs trebuie să aibă între 14 şi 22 ani, cu înălţimea între 1,72- 1,80 m, să cunoască cel puţin o limbă străină, iar experienţa în modeling nefiind o condiţie necesară. Juriul va fi  format din celebrităţi şi specialişti în domeniu, va puncta frumuseţea, inteligenţa, spontaneitatea, stilul şi personalitatea bine conturată a fiecărei candidate.

In cadrul finalei nationale a concursului Schwarzkopf Elite Model Look  ce va avea loc in luna octombrie in Bucuresti se vor intrece 15 fete care au trecut de preselectii. Din juriu vor face parte si reprezentanti ai Elite Paris. Castigatoarea va participa automat la Elite Model Look, concurs care in acest an se va desfasura in Sanya, China la sfarsitul lunii decembrie 2011.

Cele 80 de finaliste din toata lumea vor participa la finala mondiala ce va desemna primele 3 castigatoare. Acestea vor primi un contract garantat pe 2 ani cu Elite World, contract ce le va garanta o cariera de model la care doar au visat. La aceste contracte se adauga premii in valoare totala de 325.000 $.

Creat in 1983, Elite Model Look este astazi cel mai prestigios concurs international de modeling. Elite Model Look este cunoscut in intreaga lume pentru lansarea in fashion a unor nume precum Giselle Bundchen, Naomi Campbell, Stephanie Seymour, Cindy Crawford sau Claudia Schiffer, dar si a vedetelor hollywoodiene Cameron Diaz sau Demi Moore.

Elite Model Look ofera tinerelor oportunitatea de a-si implini visul de a deveni top modele in cadrul celei mai importante retele de agentii de modele din lume! In fiecare an, in peste 65 de tari, agentiile oficiale, atent alese de Elite World organizeaza selectii nationale in care iau parte peste 650.000 de participante. Finala internationala este considerata evenimentul anului, eveniment glamouros si de high fashion, atragand atentia intregii lumi precum si a presei internationale.

Valentin Handro

yim Elite Model Look 2011 caută cele mai frumoase bănăţencegmail Elite Model Look 2011 caută cele mai frumoase bănăţencebookmark Elite Model Look 2011 caută cele mai frumoase bănăţencedelicious Elite Model Look 2011 caută cele mai frumoase bănăţencedigg Elite Model Look 2011 caută cele mai frumoase bănăţencemyspace Elite Model Look 2011 caută cele mai frumoase bănăţenceshare save 120 16 Elite Model Look 2011 caută cele mai frumoase bănăţence

Lasa un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

National