Start la campionatul de tricouri ude.Galerie Foto

DSCF7928 (Small)

Aseara, celor de la Porky’s le-a venit ideea sa faca un concurs de tricouri ude, dar … socoteala de acasa nu se potriveste intotdeauna cu cea din targ. La intrecerea de miercuri dedicata în întregime domnişoarelor, spre uimirea spectatorilor şi a organizatorilor numărul concurentelor înscrise în competiţie a fost mult mai redus decât se aştepta. Pe ritmuri noi combinate cu muzica retro de cea mai buna calitate, DJ-ul a adunat 4 fete curajoase care s-au suit pe barul pub-ului din Complex, asteptand sa le fie udate tricourile albe. Surpriza a venit atunci cand barmanii au scos de dupa rafturi 3 pistoale pline cu apa, a caror continut l-au folosit ca artilerie impotriva fetelor.

În timpul competiţiei, fetele au fost udate cu pistoale cu apă şi au dansat până s-a dat semnalul de „stop joc”. Premiul de 50 de euro pus în joc a fost câştigat de Iasmina, una dintre concurente care, în timpul concursului, a hotărât să-şi scoată tricoul spre deliciul băieţilor din public şi a continuat să danseze pe bar.

Petrecerea a continuat pana dimineata pe muzica hip hop, retro si house. De la platane MC Space – DJ rezident a  dat tonul distractiei reusite in clubul Porky’s. Următoarea ediţie din seria intreaga a noptiilor ude va avea loc pe 9 iulie, în Dublin Express.

Valentin Handro

GALERIE FOTO:

yim Start la campionatul de tricouri ude.Galerie Fotogmail Start la campionatul de tricouri ude.Galerie Fotobookmark Start la campionatul de tricouri ude.Galerie Fotodelicious Start la campionatul de tricouri ude.Galerie Fotodigg Start la campionatul de tricouri ude.Galerie Fotomyspace Start la campionatul de tricouri ude.Galerie Fotoshare save 120 16 Start la campionatul de tricouri ude.Galerie Foto

Lasa un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

National