Recital de ritmuri organice in tonuri digitale la primul concert Sadewart

DSCF7976

Joi seara, în clubul Daos din Timişoara a avut loc un concert sustinut de Sadewart. Prezenţa băieţilor pe scena este prima apariţie live a trupei. Cu aceasta ocazie fanii au savurat interpretarea pieselor din repertoriul formatiei, acestea fiind disponibile pentru ascultare pe siteul: www.sadewart.com.

Proiectul Sadewart a luat naştere acum 3 ani şi a fost iniţiat, gândit şi condus de Mihai Berdeiu, solistul trupei. Din componenţa trupei fac parte: Mihai Bordeiu-voce, Cristian Săftescu-chitară electrică, Mihai Toma-bass, sintetizator, Gabriel Bot-tobe, Bogdan Racz-sunet.

Genul muzical abordat de cei cinci băiţi este electro-industrial şi aduce o culoare nouă în peisajul muzical autohton. In primul spectacol, Sadewart a imbinat ritmurile organice si sunetele electronice intr-o conexiune aparte de muzica, luminii si efecte speciale, care a reusit sa produca audientei o stare de fapt dincolo de inhibitii, limitele si frontierele corpului si minti umane.

Valentin Handro

yim Recital de ritmuri organice in tonuri digitale la primul concert Sadewartgmail Recital de ritmuri organice in tonuri digitale la primul concert Sadewartbookmark Recital de ritmuri organice in tonuri digitale la primul concert Sadewartdelicious Recital de ritmuri organice in tonuri digitale la primul concert Sadewartdigg Recital de ritmuri organice in tonuri digitale la primul concert Sadewartmyspace Recital de ritmuri organice in tonuri digitale la primul concert Sadewartshare save 120 16 Recital de ritmuri organice in tonuri digitale la primul concert Sadewart

Lasa un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

National