Contra: În fotbal, valoarea nu învinge întotdeauna

DSC 6612 150x150 Contra: În fotbal, valoarea nu învinge întotdeauna

Poli a suferit prima înfrângere din acest sezon la Braşov. Alb-violeţii au ratat calificarea în semifinală după un gol marcat în minutul 93. După ratarea calificării, antrenorul bănăţenilor a fost dezamăgit, dar a recunoscut superioritatea adversarului şi plusul de motivaţiei arătat de jucătorii braşoveni. “Din punctul meu de vedere după repriza a doua, un rezultat echitabil. Felicit Braşovul. Am fost şi forţat să fac două schimbări devreme, ceea ce ne-a dat peste cap planul tactic. Din păcate, jucătorii nu au înţeles importanţa acestui joc. Nu e posibil ca Braşovul să ne domine si fizic şi tactic şi noi să nu putem contrbalansa. În fotbal valoarea nu învinge întotdeauna.

După ratarea calificării, antrenorul bănăţenilor a fost dezamăgit, dar a recunoscut superioritatea adversarului şi plusul de motivaţiei arătat de jucătorii braşoveni. “Din punctul meu de vedere după repriza a doua, un rezultat echitabil. Felicit Braşovul. Am fost şi forţat să fac două schimbări devreme, ceea ce ne-a dat peste cap planul tactic. Din păcate, jucătorii nu au înţeles importanţa acestui joc. Nu e posibil ca Braşovul să ne domine si fizic şi tactic şi noi să nu putem contrbalansa. În fotbal valoarea nu învinge întotdeauna. Astăzi jucătorii Braşovului au învins în duelurile 1-1. Este o dezamăgire enormă pentru mine, eu îmi doream foarte mult să ajung în finala Cupei. Avem mult de învăţat din aceasta înfrângere. Sper să batem la Urziceni”, a declarat Contra la Sport.ro.

Patronul timişorenilor a fost mai tranşant şi a subliniat că din iarnă trebuie făcute îmbunătăţiri la echipă. “Braşovul a fost echipa mai bună, a avut o altă atitudine, şi-a dorit mai mult. Noi din păcate am pierdut mulţi jucători, am avut şi cumul de cartonaşe, cartonaşe roşii. Apărarea s-a dereglat complet. Nu mă coafează că este prima înfrângere, trebuie să ne consolidăm în iarnă pentru că anul viitor sărbătorim cei 90 de ani. M-a deranjat că Braşovul a găzduit meciul, am fost dezamăgit, dar asta nu înseamnă că n-am dorit calificarea în semifinală“, a delcarat Marian Iancu pentru Sport.ro.

Portarul lui Poli, Costel Pantilimon, a spus că dacă mai rezistau câteva minute, poate altul ar fi fost rezultatul sfertului de finală. “A doua repriză Braşovul ne-a dominat clar, dar am crezut că putem trece de cele 90 de minute şi să revenim pe bancă cu Cosmin să lămurim lucrurile. Braşovul a jucat bine, ne pare rău pentru că era un obiectiv al nostru, ne doream mult să ajungem în finală. Fiecare adversar este puternic, nu i-am subestimat“, a declarat Costel Pantilimon pentru aceeaşi televiziune.

Anda Deliu

yim Contra: În fotbal, valoarea nu învinge întotdeaunagmail Contra: În fotbal, valoarea nu învinge întotdeaunabookmark Contra: În fotbal, valoarea nu învinge întotdeaunadelicious Contra: În fotbal, valoarea nu învinge întotdeaunadigg Contra: În fotbal, valoarea nu învinge întotdeaunamyspace Contra: În fotbal, valoarea nu învinge întotdeaunashare save 120 16 Contra: În fotbal, valoarea nu învinge întotdeauna

Lasa un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

National