Parada modei pe malul Begai, Fashion Fridays pentru o vara cu stil.Galerie Foto

IMG_0770 (Small)
Prima ediţie a evenimentului Fashion Fridays a început vineri seara la Timişoara şi a adunat iubitori de modă si frumos pe terasa River Deck, la prezentarea a trei colecţii semnate Mirela Diaconu, M12 si Elena Popescu. Clubul va gazdui inca doua showuri dedicate modei pur romanesti, in care designeri cunoscuti sunt invitati sa isi expuna aici colectiile din sezonul de vara 2011.

Defilarea de vineri seara a fost deschisa de prezentarea SOUL PRINTS semnata de Mirela Diaconu, atmosfera colecţiei fiind creată de o metaforă inspirată de sentimentul trecerii dinspre vis către realitate, designera dorind să surprindă momentul trăit înainte de conectarea la lumea din jur. Pentru aceasta, Mirela a îmbinat croiurile lejere şi simple cu drapaje, fronseuri, pliuri şi cute cu accent pe proporţii, pe detaliile siluetei, pe volume care conferă libertate corpului. Silueta se îmbracă uşor, pentru un sentiment de relaxare şi visare.

Elena Popescu a adus pe podium o colectie noua, special creata pentru Fashion Fridays.  ROSE este o colectie de vara, destinata femeii romantice, plina de puritate si feminitate;  cuprinde tinute din materiale vaporoase, organza si matase naturala 100%,cu linii de croi simple si volume ample.Culorile predominante sunt: portocaliu, alb, lila, turqoise, coral.Intreaga colectie este definita de mai multe modele de trandafiri stilizati, hand-made.

MUnuDoi aduce un suflu fresh pentru inceputul verii, noua colectie EASE se pozitioneaza intr-un mediu steril, curat, unde nu exista gravitatie. Personajul pluteste intre lumi, intr-un univers ambiguu, cu decupaje, care marcheaza iesiri, scapari; cu linii redate de paspoale ce sunt de fapt trecerile, puntile; cu bile, care devin usoare, sfidand gravitatia. Colectia este construita conform unui puzzle-concept bazat pe deconstructia formei, un puzzle haotic, nerezolvabil, in care decupajele sunt completate cu forme noi, straine, parti din alt puzzle, in care imaginea finala este una neasteptata. In ceea ce priveste cromatica, culorile predominante – turquoise-ul, orange-ul, si rozul piersica sunt estompate de griuri colorate si negru, iar printurile grafice completeaza aspectul minimal al colectiei.

Accesoriile vestimentatiilor au fost semnate de Essenza. In cadrul evenimentului au putea fi admirate si o serie de fotografii expuse de Andrei Enulescu (Bilootza).

Fashion Fridays este un concept inedit, care isi propune sa aduca moda, mai aproape de privitor. Un eveniment care aduce impreuna designerii din Bucuresti si Timisoara.

Valentin Handro

GALERIE FOTO:

yim Parada modei pe malul Begai, Fashion Fridays pentru o vara cu stil.Galerie Fotogmail Parada modei pe malul Begai, Fashion Fridays pentru o vara cu stil.Galerie Fotobookmark Parada modei pe malul Begai, Fashion Fridays pentru o vara cu stil.Galerie Fotodelicious Parada modei pe malul Begai, Fashion Fridays pentru o vara cu stil.Galerie Fotodigg Parada modei pe malul Begai, Fashion Fridays pentru o vara cu stil.Galerie Fotomyspace Parada modei pe malul Begai, Fashion Fridays pentru o vara cu stil.Galerie Fotoshare save 120 16 Parada modei pe malul Begai, Fashion Fridays pentru o vara cu stil.Galerie Foto

Lasa un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

National