Cele mai frumoase 10 bănăţence concureaza la Elite Model Look 2011 Romania.Galerie Foto

DSCF8749

21 reprezentante ale Banatului s-au intrecut pentru a participa la cel mai prestigios concurs de modele din lume. Doar 10 fete au trecut de filtrele preselectiei organizate la Iulius Mall din Timişoara in perioada 7-10 iulie, între orele 12:00-21:00 pentru finala naţională a “SCHWARZKOPF ELITE MODEL LOOK ROMÂNIA 2011″.

trans Cele mai frumoase 10 bănăţence concureaza la Elite Model Look 2011 Romania.Galerie Foto Duminică seara, pe catwalk-ul de la demisolul shopping mall-ului au defilat cele mai frumoase bănăţence în ţinute elegante oferite de magazinele din IULIUS MALL. EFFECT, SPRIDER, EXTYN, GOLDEN POINT şi TRIUMPH (Formfit Design) sunt brandurile a căror colecţii au fost prezentate de concurentele intrate în cursa pentru desemnarea reprezentantei României la ELITE MODEL LOOK.

 Cele 1o domnisoare selectate s-au calificat pentru semifinala competitiei care va avea loc la Bucuresti pe 24-25 septembrie. După Timişoara, casting-urile SCHWARZKOPF ELITE MODEL LOOK ROMÂNIA 2011 se vor desfăşura la Costineşti (5-7 august şi 12-14 august), Iaşi (IULIUS MALL, 9-11 septembrie) şi Cluj-Napoca (IULIUS MALL, 16-18 septembrie).

In cadrul finalei nationale a concursului Schwarzkopf Elite Model Look  ce va avea loc in luna octombrie in Bucuresti se vor intrece 15 fete care au trecut de preselectii. Din juriu vor face parte si reprezentanti ai Elite Paris. Castigatoarea va participa automat la Elite Model Look, concurs care in acest an se va desfasura in Sanya, China la sfarsitul lunii decembrie 2011.

Cele 80 de finaliste din toata lumea vor participa la finala mondiala ce va desemna primele 3 castigatoare. Acestea vor primi un contract garantat pe 2 ani cu Elite World, contract ce le va garanta o cariera de model la care doar au visat. La aceste contracte se adauga premii in valoare totala de 325.000 $.

Creat in 1983, Elite Model Look este astazi cel mai prestigios concurs international de modeling. Elite Model Look este cunoscut in intreaga lume pentru lansarea in fashion a unor nume precum Giselle Bundchen, Naomi Campbell, Stephanie Seymour, Cindy Crawford sau Claudia Schiffer, dar si a vedetelor hollywoodiene Cameron Diaz sau Demi Moore.

Elite Model Look ofera tinerelor oportunitatea de a-si implini visul de a deveni top modele in cadrul celei mai importante retele de agentii de modele din lume! In fiecare an, in peste 65 de tari, agentiile oficiale, atent alese de Elite World organizeaza selectii nationale in care iau parte peste 650.000 de participante. Finala internationala este considerata evenimentul anului, eveniment glamouros si de high fashion, atragand atentia intregii lumi precum si a presei internationale.

Valentin Handro

GALERIE FOTO:

yim Cele mai frumoase 10 bănăţence concureaza la Elite Model Look 2011 Romania.Galerie Foto gmail Cele mai frumoase 10 bănăţence concureaza la Elite Model Look 2011 Romania.Galerie Foto bookmark Cele mai frumoase 10 bănăţence concureaza la Elite Model Look 2011 Romania.Galerie Foto delicious Cele mai frumoase 10 bănăţence concureaza la Elite Model Look 2011 Romania.Galerie Foto digg Cele mai frumoase 10 bănăţence concureaza la Elite Model Look 2011 Romania.Galerie Foto myspace Cele mai frumoase 10 bănăţence concureaza la Elite Model Look 2011 Romania.Galerie Foto share save 120 16 Cele mai frumoase 10 bănăţence concureaza la Elite Model Look 2011 Romania.Galerie Foto

Lasa un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

National