Jandarmii în acţiuni de prevenire a comerţului ilicit

jandarmi1-300x216

Miercuri 13 iulie, jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Timiş au desfăşurat o acţiune pe linia prevenirii comercializării de produse accizabile. Pe baza informaţiilor deţinute, cu privire la faptul că în unele pieţe din municipiul  Timişoara se comercializează in mod ilicit şi produse supuse accizării, în primele ore ale dimineţii jandarmii au desfăşurat o acţiune în piaţa din Zona Soarelui.

La controlul efectuat, au fost găsite abandonate, sub câteva mese şi in imediata apropiere a unor tomberoane, 492 de pachete de ţigări netimbrate, de diferite mărci, şapte litri de alcool şi două pachete cafea de câte un kg fiecare.

Produsele găsite, nu au fost revendicate de către vreo persoană din piaţă. Ele  au fost ridicate de jandarmi în vederea confiscării.

yim Jandarmii în acţiuni de prevenire a comerţului ilicitgmail Jandarmii în acţiuni de prevenire a comerţului ilicitbookmark Jandarmii în acţiuni de prevenire a comerţului ilicitdelicious Jandarmii în acţiuni de prevenire a comerţului ilicitdigg Jandarmii în acţiuni de prevenire a comerţului ilicitmyspace Jandarmii în acţiuni de prevenire a comerţului ilicitshare save 120 16 Jandarmii în acţiuni de prevenire a comerţului ilicit

Lasa un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

National