Designerita Cristina Elena Radu a fost premiata de catre Catalin Botezatu (Video)

elena2 150x150 Designerita Cristina Elena Radu a fost premiata de catre Catalin Botezatu (Video)Săptămâna trecută, Teatrul „Alexandru Davila” din Pitești a fost gazda „Festivalului Culorile Toamnei”, ajuns la ediția a XVII-a. Cristina Elena Radu la fel ca si anul trecut in cadrul aceluiasi festival a castigat premiul de creatie oferit de presedintele juriului Catalin Botezatu. La acest concurs au participat creatori de modă din mai multe județe și studenți care și-au prezentat diversele colecții vestimentare. De menționat faptul că, este al doilea an când Cristina a fost premiata de catre Catalin Botezatu la acest festival si  a 5-a oara cand a participat si castigat premii la evenimente de moda in tara jurizate de acesta. „O mare surpriza vine de la Orastie. Nu stiam ca in Orastie sunt designeri, sunt  oameni care se ocupa de acest segment” a declarat fostul iubit al Biancăi Drăgușanu.

Punctul forte si centrul de interes s-au dovedit in colectia „Miss Feline”  a fi imprimeurile  de felina: leopard, jaguar, ocelot, ghepard, tigru in combinatie cu zebra etc, aprținând tinerei designerite Radu Cristina Elena .  ”Am ramas pe nuantele naturale care deriva din imprimeul animalic original care pastreaza un balans intre forma si culoare. Culorile folosite sunt : bej, crem vanilie, ciocolatiu, maro si alb- negru. Este un contrast pe care femeia poate sa il atinga provocand si incitand priviri, un contrast intre femeia indrazneata si seducatoare si femeia romantica si sensibila” a declarat Cristina.

DSC01569tre 300x255 Designerita Cristina Elena Radu a fost premiata de catre Catalin Botezatu (Video)

In septembrie, Cristina, a fost de asemenea designer-ul care a asigurat tinutele participantelor de la Miss World Romania 2010, colaborare pe care aceasta o pastreaza si fructifica de 3 ani consecutiv.

D.A.

yim Designerita Cristina Elena Radu a fost premiata de catre Catalin Botezatu (Video)gmail Designerita Cristina Elena Radu a fost premiata de catre Catalin Botezatu (Video)bookmark Designerita Cristina Elena Radu a fost premiata de catre Catalin Botezatu (Video)delicious Designerita Cristina Elena Radu a fost premiata de catre Catalin Botezatu (Video)digg Designerita Cristina Elena Radu a fost premiata de catre Catalin Botezatu (Video)myspace Designerita Cristina Elena Radu a fost premiata de catre Catalin Botezatu (Video)share save 120 16 Designerita Cristina Elena Radu a fost premiata de catre Catalin Botezatu (Video)

One Response to Designerita Cristina Elena Radu a fost premiata de catre Catalin Botezatu (Video)

  1. marius cj says:

    bravo cris, ma bucur ca a auzit bote si de orastie. bravo si pentru reusitele tale care se aduna tot mai multe. te salut si sarut

Lasa un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

National