Phaser in concert cu surprize la Scottish Pub

phaserlivescottish

In seara de 14 iulie incepand cu ora 23 in Scottish Pub din Timisoara va avea loc un concert Phaser. Cu ocazia ultimei aparitii live de pe scena localului din aceasta vara trupa pregateste un show cu surprize pentru public. Parapap, cea mai recenta melodie va fi cantata intr-o combinatie instrumentala completata de sunetele date de trompeta, saxofon si percutie. Pe langa piesele propii si preluariile din repertoriul autohton si strain in playlistul serii vor include in premiera un cantec in limba franceza, parte din spectacol dedicate marcarii zilei nationale a Frantei.  

Formaţia s-a înființat la Reșița în Martie 2007, are până acum 10 piese proprii, peste 60 de concerte la activ, participări la festivaluri naționale și internaționale și apariții în presa locală și națională. Alături de piesele lor proprii, cum ar fi „Pierduţi în noapte”, „8 litere” sau „Fluturelu”, muzicienii abordeaza şi o serie de cover-uri, unul dintre acestea („Love the way you lie”) fiind deseori cântat alături de Silviu din formaţia The Strangers.

Trupa abordează o combinaţie de pop rock, funk rock şi blues rock si este alcătuita din Carina Dumitru (voce), Răzvan Pomoja (chitara), Radu Racz (bass), Lucian Oprişan (keyboards) şi Arnold Birta (tobe). Dupa un prim videoclip produs de Phaser in 2007 la piesa Pierduti in noapte, anul trecut formatia recidiveaza prin filmarea la melodia Extaz realizate in scena si decorurile speciale ale teatrului din Oravita, cel mai vechi din Romania construit in 1816 dupa modelul teatrului din Viena, intr-un raport de la 1 la 6.

Valentin Handro

yim Phaser in concert cu surprize la Scottish Pubgmail Phaser in concert cu surprize la Scottish Pubbookmark Phaser in concert cu surprize la Scottish Pubdelicious Phaser in concert cu surprize la Scottish Pubdigg Phaser in concert cu surprize la Scottish Pubmyspace Phaser in concert cu surprize la Scottish Pubshare save 120 16 Phaser in concert cu surprize la Scottish Pub

Lasa un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

National