S-A REDESCHIS CLUB RAUL DIN TIMIŞOARA

sigla dasaint events

Ceea ce pe vremuri era unul din cele mai frecventate cluburi de manele s-a transformat acum într-un club cu muzică … pe toate genurile. La schimbarea de stil a club Raul Party Club (str Ialomitei) contribuie intens și cei de la DaSaint Events, veritabili specialiști în domeniu. Astfel, petrecerile din Raul vor fi după cum urmează: seara de joi va fi dedicată muzicii românești, un party ce se numește DISTREAZÃ-TE ROMÂNE și care o are ca amfitrioană la pupitru pe DJane Kobra.

Vineri seara, pe rând, Smiley C sau D.Jay DaS@!nt vor încinge atmosfera la petrecerile tematice non-manele, iar sâmbătă va fi dedicată unor petreceri pe toate genurile muzicale, cu after-hour de manele, iar la pupitru va fi Dj Hertz.

Nu vor lipsi nici serile cu muzică live, miercurea fiind dedicată celor care iubesc muzica sârbească. „Vor cânta diferiți artiști sau diferite trupe speciale de muzică sârbească”, spun organizatorii. Intrarea este liberă la toate evenimentele, iar pentru a afla petrecerile de la Raul se poate utiliza și pagina de Facebook Raul PartyClub.

Bogdan P.

yim S A REDESCHIS CLUB RAUL DIN TIMIŞOARAgmail S A REDESCHIS CLUB RAUL DIN TIMIŞOARAbookmark S A REDESCHIS CLUB RAUL DIN TIMIŞOARAdelicious S A REDESCHIS CLUB RAUL DIN TIMIŞOARAdigg S A REDESCHIS CLUB RAUL DIN TIMIŞOARAmyspace S A REDESCHIS CLUB RAUL DIN TIMIŞOARAshare save 120 16 S A REDESCHIS CLUB RAUL DIN TIMIŞOARA

Lasa un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

National