Seara de 14 iulie cu Phaser live in Scottish Pub.Galerie Foto

DSCF9996 (Small)

Una din trupele care si-au facut un nume concertand in Scottish Pub Timisoara a avut aseara ultimul spectacol din aceasta stagiune, urmand ca pana la toamna seria acestora sa fie intrerupta. Phaser a adunat peste o suta de persoane care au dansat si cantat alaturi de formatie atat piese proprii, cat si cover-uri precum “Simply the best”, “Raise your glass”, “Empire state of mind”, “Sweet escape”, “Feel good Inc.”, “Let’s get it started”, “I need a dollar” si  “Corazon Espinado”.

Carina, cu o voce autentica si clara alaturi de ceilalti patru componenti ai Phaser au urcat pe micuta scena din Scottish Pub putin inainte de miezul noptii. A inceput recitalul cu un cover dupa celebra rollin’, un cover al carui refren a strans spectatori in fata scenei. Trupa si-a continuat recitalul adunand in jurul ei tot mai multa lume, care recunosteau bucati din piesele cantate de micuta studenta la Arte Plastice decreta la a patra piesa “I Feel Good”, in timp ce dialoga cu publicul. “Hey, nah-neh-nah”.

Dupa o pauza in care termometrul a prins cateva grade celsius in plus in Scottish Pub Timisoara, showul celor de la Phaser a continuat cu alte 12 melodii si cateva surprize. In premiera  „Parapap”, cea mai recentă melodie a fost intrepretata de trupa intr-o combinatie instrumentala nouă, completata de sunetele date de trompeta, saxofon si percutie. Pe langa aceasta piesa ”Pour toi et pour moi” inclusa in repertoriul serii este un cantec in limba franceza dedicat Zilei Nationale a Frantei.

Trupa abordează o combinaţie de pop rock, funk rock şi blues rock si este alcătuita din Carina Dumitru (voce), Răzvan Pomoja (chitara), Radu Racz (bass), Lucian Oprişan (keyboards) şi Arnold Birta (tobe). Dupa un prim videoclip produs de Phaser in 2007 la piesa Pierduti in noapte, anul trecut formatia recidiveaza prin filmarea la melodia Extaz realizate in scena si decorurile speciale ale teatrului din Oravita, cel mai vechi din Romania construit in 1816 dupa modelul teatrului din Viena, intr-un raport de la 1 la 6.

Valentin Handro

GALERIE FOTO:

yim Seara de 14 iulie cu Phaser live in Scottish Pub.Galerie Fotogmail Seara de 14 iulie cu Phaser live in Scottish Pub.Galerie Fotobookmark Seara de 14 iulie cu Phaser live in Scottish Pub.Galerie Fotodelicious Seara de 14 iulie cu Phaser live in Scottish Pub.Galerie Fotodigg Seara de 14 iulie cu Phaser live in Scottish Pub.Galerie Fotomyspace Seara de 14 iulie cu Phaser live in Scottish Pub.Galerie Fotoshare save 120 16 Seara de 14 iulie cu Phaser live in Scottish Pub.Galerie Foto

Lasa un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

National