Femeile liberale din politica pe catwalk, deputatul PNL Alina Gorghiu model la Timisoara

DSCF9829 (Small)
Pentru o seară femeile liberale din Timiş au devenit  manechine. Printre cele care au defilat la parada de moda a cunoscutei creatoare de modă Mihaela Motişan s-a aflat şi deputatul Alina Gorghiu.
“Femeia politică – atitudine, brand, carismă” – s-a numit dezbaterea organizată joi seara de către Organizația Femeilor Liberale (OFL). Evenimentul, organizat la Eve Fashion Lounge, a inclus şi o prezentare de modă inedită, susţinută chiar de către domnişoarele şi doamnele liberale.
Tinutele pentru prezentare au fost create de către Mihaela Motișan, iar pantofii de către Dumitru Mihăică. Alina Gorghiu, o cunoscută frumuseţe a partidului condus de Crin Antonescu, a defilat de două ori pe catwalk. Printre doamnele care au prezentat creaţiile s-au numărat  Vergina Popescu, fosta şefă a Inspectoratului Teritorial în Construcţii, şi Adina Simionescu, preşedintele OFL Timişoara. În public s-au aflat mai mulţi membri ai Biroului Permanent Teritorial al PNL Timiş.
Politica nu este terenul de joaca al barbatiilor. Există două tipuri de femei în politica românească – cele masculinizate şi cele frivole. Femeile liberale trebuie să încerce o linie de echilibru. Femeile din PNL au calităţi cu care pot ieşi în faţa electoratului. Sunt femei frumoase în acest partid, le văd pentru că umblu mult prin ţară. La acest eveniment am văzut şi doamne care au trecut de prima tinereţe şi au avut curaj să poarte ţinute îndrăzneţe. Indiferent cum arată, dacă ştiu să se îmbrace şi să accesorizeze, vor arăta bine. A fost prima mea prezentare de acest fel, dar o voi repeta cu plăcere şi altă dată”, a spus Gorghiu.
Prezent in sala, liderul PNL Timis, senatorul Nicolae Robu, a precizat că femeile trebuie să fie mai bine reprezentate în politică. “În România e nevoie de o mai bună reprezentare a femeii în politică. Femeia are capacitatea să sesizeze lucruri pe lângă care bărbaţii trec. Femeile pot genera soluţii şi le pot pune în practică mai bine. În foarte multe locuri există discriminare, dar în PNL Timiş avem o atmosferă foarte bună şi femeile sunt bine reprezentate în componenta partidului. Aştept de la ele mai multă îndrăzneală pentru a candida şi a fi răsplătite pentru munca pe care o duc în filială”.
Valentin Handro
yim Femeile liberale din politica pe catwalk, deputatul PNL Alina Gorghiu model la Timisoaragmail Femeile liberale din politica pe catwalk, deputatul PNL Alina Gorghiu model la Timisoarabookmark Femeile liberale din politica pe catwalk, deputatul PNL Alina Gorghiu model la Timisoaradelicious Femeile liberale din politica pe catwalk, deputatul PNL Alina Gorghiu model la Timisoaradigg Femeile liberale din politica pe catwalk, deputatul PNL Alina Gorghiu model la Timisoaramyspace Femeile liberale din politica pe catwalk, deputatul PNL Alina Gorghiu model la Timisoarashare save 120 16 Femeile liberale din politica pe catwalk, deputatul PNL Alina Gorghiu model la Timisoara

Lasa un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

National