Dupa canicula apar vijelii, atentionare de cod galben pentru fenomene meteo periculoase

temp_judete_kd8lcej11kdjfine0qvv1iq46lipk0er_42

Administraţia Naţională de Meteorologie a emis astazi un comunicat prin care ne atenţionează că vom avea parte de un final de săptămână cu fenomene de vijelie in zona de vest. Atenţionarea este valabilă pentru intervalul vineri, 15, ora 23 şi duminică, 17 iulie, ora 23.

trans Dupa canicula apar vijelii, atentionare de cod galben pentru fenomene meteo periculoaseInstabilitatea atmosferica va fi accentuata in noaptea de vineri spre sambata in regiunile vestice si nord-vestice, iar sambata si duminica mai ales in centrul tarii si zonele de deal si de munte. Vor fi intensificari ale vantului cu aspect de vijelie, descarcari electrice si averse ce pot avea caracter torential. Izolat cantitatile de apa vor depasi 50 l/mp si vor fi caderi de grindina.

In perioada 16 iulie – 18 iulie in regiunile sudice si sud-estice se va mentine vremea caniculara pana in dupa-amiaza zilei de luni, iar indicele confortului termic temperatura-umezeala (ITU) se va situa peste pragul critic de 80. Maximele temperaturii aerului vor depasi 35 de grade, iar in Lunca Dunarii vor atinge 37…38 de grade.

Valentin Handro

yim Dupa canicula apar vijelii, atentionare de cod galben pentru fenomene meteo periculoasegmail Dupa canicula apar vijelii, atentionare de cod galben pentru fenomene meteo periculoasebookmark Dupa canicula apar vijelii, atentionare de cod galben pentru fenomene meteo periculoasedelicious Dupa canicula apar vijelii, atentionare de cod galben pentru fenomene meteo periculoasedigg Dupa canicula apar vijelii, atentionare de cod galben pentru fenomene meteo periculoasemyspace Dupa canicula apar vijelii, atentionare de cod galben pentru fenomene meteo periculoaseshare save 120 16 Dupa canicula apar vijelii, atentionare de cod galben pentru fenomene meteo periculoase

Lasa un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

National