Uhrin si jucatorii valorosi vor pleca de la Poli

IMG_8462 (Small)

Poli va continua in seria B a ligii secunde. Decizia de astazi aduce un rezultat final echipei si staff-ului banatean, marcat de incertitudine in ultimele 2 luni. Antrenorul Dusan Uhrin ar putea sa paraseasca si el corabia alb-violeta, aflata in mijlocul unui adevarat vartej. Patronul Marian Iancu a declarat dupa aflarea deciziei TAS ca va renunta la finantarea echipei si se va retrage dintr-un fotbal tot mai mizer, anuntand insa scoaterea la vanzare a mai multor jucatori importanti ai clubului.

Iată comunicatul integral emis de presedintele forului de administratiei al clubului:

În urma deciziei T.A.S. din 18 iulie 2011, care a reţinut tardivitatea judecării cauzelor împotriva U.E.F.A. şi F.R.F., am hotărât următoarele:
 
Jucătorii importanţi care au făcut dovada calităţilor lor, precum Pantilimon, Goga, Bourceanu, Sepsi şi Tameş vor fi vânduţi sau vor deveni coproprietate. Din sumele încasate vom achita, în primul rând, datoria la buget pe anul 2011, în jurul sumei de 800.000 de euro. De asemenea, vom plăti şi alte obligaţii care au izvorât din activitatea curentă a clubului pe anul 2011.
 
Jucătorului Sorin Ghionea, căruia i-am promis că va rămâne la Politehnica Timişoara doar în cazul activării în Liga I, a avut contractul scadent la 30 iunie a.c. Ne vom ţine promisiunea faţă de el şi îi mulţumim că a fost alături de noi.
 
În zilele care urmează vom avea o discuţie cu Dusan Uhrin şi vom hotări dacă putem să-l menţinem pentru următorul an.
 
Îl voi mandata pe preşedintele Consiliului Director, Gheorghe Chivorchian, să discute cu Consiliul Local şi Consiliul Judeţean în legătură cu posibilitatea de a fi mai departe alături de noi. Vom vedea şi condiţiile pe care le vor pune şi obiectivele ce le doresc.
 
Clubul are nevoie în acest moment de susţinerea din partea autorităţilor. Acţionarii au investit în ultimele două luni aproximativ 1,8 milioane de euro pentru ca jucătorii, în marea lor majoritate, să fie plătiţi la zi, pregătirea de vară să fie completă, iar pentru viitor urmează să se facă o analiză în ceea ce priveşte implicarea în susţinerea activităţii societăţii.
 
Echipa este pregătită să primească jucători tineri, pe care clubul i-a crescut în vederea marii performanţe. Este posibil să o luăm de la capăt. Dar, pentru acest lucru va trebui ca în funcţia de preşedinte al Consiliului de Administraţie să vină altcineva. Asta pentru că este nevoie de un alt tip de subordonare faţă de Federaţia Română de Fotbal. Este nevoie de concesii, de compromis, iar eu nu sunt omul potrivit pentru asemenea lucruri. Este totuşi  posibil să vină o altă persoană care să inventeze un alt tip de colaborare. Propunerea mea va fi Gheorghe Chivorchian, vom vedea dacă va accepta. Eu voi rămâne reprezentantul acţionariatului majoritar în A.G.A.
 
Toate aceste măsuri, cât şi altele care vor urma, impuse de situaţia de fapt, se vor face treptat, în timp, având ca obiectiv salvarea clubului şi readucerea lui în prim-planul fotbalistic. Vă vom ţine la curent cu tot ceea ce vom face”.

Marian Iancu, preşedinte Consiliu de Administraţie al FC Politehnica Timisoara (comunicare preluata de pe www.politimisoara.com).

Valentin Handro

yim Uhrin si jucatorii valorosi vor pleca de la Poligmail Uhrin si jucatorii valorosi vor pleca de la Polibookmark Uhrin si jucatorii valorosi vor pleca de la Polidelicious Uhrin si jucatorii valorosi vor pleca de la Polidigg Uhrin si jucatorii valorosi vor pleca de la Polimyspace Uhrin si jucatorii valorosi vor pleca de la Polishare save 120 16 Uhrin si jucatorii valorosi vor pleca de la Poli

Lasa un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

National